Ελλαδα

Βιασμός Γεωργίας: «Βρέθηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ»

Ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης παρουσιάζει νέα δεδομένα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα
Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα © Eurokinissi

Βιασμός Γεωργίας: Στις τοξικολογικές βρέθηκε αλκοόλ - Τι αναφέρει ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης κοπέλας.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της νεαρής γυναίκας, Δημήτρη Γαλεντέρη, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν, τελικά, μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό της. Ο ίδιος τονίζει στο ThessToday.gr ότι «δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ όπως βιάστηκαν πολλοί να περιγράψουν. Τα ποσοστά κατανάλωσης αιθανόλης ήταν σημαντικά».

Αν και οι πρώτες διαρροές έκαναν λόγο για «καθαρές τοξικολογικές εξετάσεις», ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, αφού, κάνει λόγο για εντοπισμό σημαντικής ποσότητας αλκοόλ και όχι «ελάχιστης όπως κάποιοι έσπευσαν να παρουσιάσουν».

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη
Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη © Eurokinissi/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Βιασμός Γεωργίας: «Εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα», λέει ο τεχνικός σύμβουλος

Ο κ. Γαλεντέρης εξηγεί στο ίδιο Μέσο ότι ύστερα από προσεκτική ανάγνωση του τελικού πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων διαπίστωσε ότι: «Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση».

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της 24χρονης μετά τη διαπίστωση για την κατανάλωση αλκοόλ, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν αμελητέα, αναμένεται να ενσωματώσει το παραπάνω στοιχείο στην τεχνική έκθεση που θα συνταχθεί και θα παραδοθεί στην ανακρίτρια την επόμενη εβδομάδα.

«Η ανακρίτρια μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει, εμείς προσπαθούμε με τις παρατηρήσεις μας να βοηθήσουμε για να έχει καλύτερη εικόνα και κρίση», δήλωσε ο κ. Γαλεντέρης.

Υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις της νεαρής κοπέλας δεν έδειξαν χρήση ναρκωτικών ουσιών και η ποσότητα αλκοόλ που εντοπίστηκε, στον οργανισμό της 24χρονης, δεν ήταν ικανή να προκαλέσει απώλεια συνείδησης.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αμφισβητεί η πλευρά της Γεωργίας Μπίκα θέτοντας το θέμα της ώρας της δειγματοληψίας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ