Ελλαδα

Βιασμός Γεωργίας: Oύτε σήμερα στην ανακρίτρια οι τοξικολογικές

Οι εργαστηριακές εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Δεν κατατέθηκε ούτε σήμερα στην ανακρίτρια το πόρισμα με τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης
Γεωργία Μπίκα © EUROKINNISSI/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Βιασμός Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη: Δεν κατατέθηκε ούτε σήμερα στην ανακρίτρια το πόρισμα με τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης.

Δεν αναμένεται να προσκομιστεί ούτε και σήμερα στην ανακρίτρια το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ με τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις που αναμένονται από το εργαστήριο της Βέρνης για τυχόν νέες ναρκωτικές ουσίες αλλά και την ανάλυση των δεικτών αλκοόλης, εντούτοις τα αποτελέσματα δεν είχαν αποσταλεί έως αργά το μεσημέρι στο ΑΠΘ, κάτι που αναμένεται πάντως να γίνει εντός της ημέρας.

Τα παραπάνω αποτελέσματα θα ενσωματωθούν στις εξετάσεις που ήδη διενήργησαν οι τοξικολόγοι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου ενόψει της σύνταξης του πορίσματος, το περιεχόμενο του οποίου θα κρίνει και την εξέλιξη της ανακριτικής έρευνας.

Γκαζάκια στο γραφείο του δικηγόρου που κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία 

Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς στο δικηγορικό γραφείο του δικηγόρου, κατά του οποίου είχε υποβάλλει η Γεωργία Μπίκα καταγγελία για φραστική επίθεση εις βάρος της.

Ειδικότερα, η έκρηξη ακούστηκε περί τις 07:00 στον τέταρτο όροφο κτιρίου επί της οδού Εγνατίας και οι πρώτες πληροφορίες επιβεβαιώνουν πως ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στο γραφείου του δικηγόρου.

Σύμφωνα, ωστόσο, με το Mega, στο ίδιο κτίριο διαμένει και ένας άλλος εμπλεκόμενος στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης και συγκεκριμένα ο άνδρας που την προσκάλεσε στο πάρτι.

Στο σημείο βρίσκεται η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που διενεργούν έρευνα ενώ παραμένει άγνωστο εάν έχουν προκληθεί υλικές ζημιές στο σημείο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ