Ελλαδα

Δολοφονία 19χρονου: Ξυλοκοπήθηκε και 14χρονος πριν λίγες μέρες

Παρόμοια η δράση των θυτών - Του προκάλεσαν αιμάτωμα στο συκώτι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη © Unsplash

Θεσσαλονίκη: Και ένας 14χρονος έπεσε θύμα οπαδικής βίας – Του προκάλεσαν αιμάτωμα στο συκώτι το προηγούμενο Σάββατο.

Λίγες ημέρες πριν την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, ένας 14χρονος είχε πέσει και αυτός θύμα οπαδικής βίας, επίσης στην περιοχή του Χαριλάου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ3, το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο όταν ο ανήλικος είχε βγει για βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης μαζί με τον 15χρονο αδελφό του.

Καθώς τα δύο παιδιά βρίσκονταν κοντά στο ύψους του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς» είδαν ξαφνικά μια παρέα 10 νεαρών με διακριτικά ποδοσφαιρικής ομάδας να τους ζητάει να πάνε προς το μέρος τους. Επειδή, όμως, τα δύο αγόρια ένιωσαν ότι κινδυνεύουν, άρχισαν να τρέχουν με τον 15χρονο να καταφέρνει να ξεφύγει.

Ο 14χρονος, ωστόσο, δεν κατάφερε να ξεφύγει με την παρέα των νεαρών να τον πιάνουν και να τον ξυλοκοπούν. Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο 14χρονος ήταν τόσο ισχυρά και τόσο πολλά ώστε του προκάλεσαν μέχρι και αιμάτωμα στο συκώτι. 

Αυτοί που έσωσαν τον 14χρονο ήταν το προσωπικό του ξενοδοχείου που αντέδρασε έγκαιρα, σημειώνει ο πατέρας του άτυχου έφηβου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ