- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Βιασμός Γεωργίας: Δεν έχει παραδοθεί το πόρισμα των τοξικολογικών
Τη Δευτέρα θα φτάσει στο γραφείο της ανακρίτριας
Βιασμός Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη: Δεν έχει παραδοθεί ακόμα το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης.
Δεν έχει παραδοθεί ακόμα στην ανακρίτρια το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ με τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, στη Θεσσαλονίκη.
Πάντως, σύμφωνα με το ThessToday, ακόμη κι αν το e-mail σταλεί σήμερα το απόγευμα από Ελβετία, οι αρμόδιοι θα καταθέσουν το πόρισμα στο γραφείο της ανακρίτριας τη Δευτέρα το πρωί, καθώς απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να ενσωματωθεί στα ευρήματα του ελληνικού εργαστηρίου και να συνταχθεί η τελική έκθεση.
Το πόρισμα θα περιλαμβάνει τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν τόσο στο ΑΠΘ όσο και στην Ελβετία.
Από τα παραπάνω αποτελέσματα θα κριθεί και η περαιτέρω εξέλιξη της ανακριτικής έρευνας για την υπόθεση.
Οι δικαστικές αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί για τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου από την ιατροδικαστική του Αριστοτελείου. Το τελικό πόρισμα όμως θα παραδοθεί μόλις φτάσουν και τα αποτελέσματα από το εργαστήριο της Ελβετίας όπου θα διευκρινίζεται και η ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό της κοπέλας.
Βιασμός Γεωργίας: Κατέθεσε ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι
Υπενθυμίζεται ότι κατέθεσε στην ανακρίτρια και το πρόσωπο που φέρεται ότι διοργάνωσε το πάρτι, γεγονός το οποίο αρνήθηκε.
Επίσης, έχουν κατασχεθεί τα κινητά τηλέφωνα, εκτός των τεσσάρων προσώπων που εμπλέκονται, και από άλλα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ημέρα στην σουίτα 401.
Από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.