- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε ποια περιοχή το θερμόμετρο έδειξε μείον 15 βαθμούς Κελσίου
Παγετός σε όλη τη χώρα - Η πρόγνωση καιρού
Οι 8 περιοχές με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022. Παγετός και τσουχτερό κρύο, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού.
Τσουχτερό κρύο και παγετός σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022. Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έφυγε, το κρύο όμως παραμένει.
Στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά το θερμόμετρο δείχνει σταθερά κάτω από μηδέν. Σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία καταγράφεται για άλλη μια ημέρα στο Λευκοχώρι Φθιώτιδας.
Ειδικότερα, το θερμόμετρο έδειξε -15.4 βαθμούς Κελσίου. Ακολουθεί ο πίνακας με τις 8 χαμηλότερες θερμοκρασίες κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 27/01.
Πρόγνωση καιρού: Ήλιος με δόντια σήμερα Πέμπτη - Τσουχτερό κρύο
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών ή χιονόνερου στις Κυκλάδες και στα παραθαλάσσια της Κρήτης, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού.
Επίσης, αναμένονται τοπικές ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης και της Ανατολικής Εύβοιας, μέτριοι και τοπικά ισχυροί άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, παγετός κυρίως στα ηπειρωτικά, ισχυρός στα βόρεια και θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
Σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά, με πιθανότητα τοπικών βροχών ή χιονόνερου στις Κυκλάδες και στα παραθαλάσσια τμήματα της Κρήτης και τοπικές ασθενείς χιονοπτώσεις στην Ανατολική Εύβοια και στα ορεινά τμήματα της Κρήτης.
Παγετός θα εκδηλωθεί τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι ισχυρός και τοπικά στη Δυτική Μακεδονία ολικός. Η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 6 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -10 έως 0 βαθμούς), -1 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, -2 έως 11 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -4 έως 6 βαθμούς), 0 έως 10 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, -2 έως 9 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, στο Βορειοδυτικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ και στο Καρπάθιο Πέλαγος ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.
Ο καιρός σήμερα σε Αττική και Θεσσαλονίκη - Η πρόγνωση
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια τμήματα και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αναμένονται στην Αττική. Τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός, κυρίως στα βόρεια τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 9 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια, παγετός τις νυχτερινές και πρωινές ώρες κατά τόπους ισχυρός στα μεγαλύτερα υψόμετρα προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.
Στο γράφημα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε live τι καιρό έχει αυτήν τη στιγμή κάθε περιοχή στην Ελλάδα:
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο
Για μεταπτυχιακές σπουδές, μεταδιδακτορική έρευνα και ερευνητικές επισκέψεις στο εξωτερικό
Νέα απάτη στη Σταυρούπολη με λεία χρυσές λίρες Αγγλίας και κοσμήματα μεγάλης αξίας
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια και δεν έφυγες όταν άρχισε να πονά»
Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πού τίθενται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα για πεζούς και οχήματα από τις 08:00 έως τις 20:00
Σο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.