Ελλαδα

Πώς κινούνται τα ΜΜΜ σήμερα - Καθυστερήσεις σε λεωφορεία, τρόλεϊ

Τι ισχύει με Ηλεκτρικό, Μετρό και Τραμ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συρμός του Τραμ στα χιόνια
Συρμός του Τραμ στα χιόνια © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Πώς λειτουργούν τα ΜΜΜ σήμερα Πέμπτη (27/1) - Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ κινούνται χωρίς προβλήματα. Με αλλαγές σε δρομολόγια λεωφόρεια και τρόλεϊ.

Με τροποποιήσεις δρομολογίων τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, καθώς τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίδα» παραμένουν.

Ο παγετός, σε συνδυασμό με τα χιόνια που υπάρχουν ακόμη σε δρόμους κυρίως στα Βόρεια Προάστια, οδήγησαν στην απόφαση λεωφορεία και τρόλεϊ να ξεκινήσουν τα δρομολόγια στις 06.00 το πρωί, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΣΑ.

Η κυκλοφορία διεξάγεται με προβλήματα, ενώ δεν αναμένεται ομαλοποίηση των δρομολογίων εντός της ημέρας. Ορισμένες λεωφορειακές γραμμές δεν λειτουργούν από νωρίς το πρωί, ενώ άλλες λειτουργούν τμηματικά ανάλογα με τις κατά τόπους οδικές συνθήκες, όπως συνέβη και την Τετάρτη.

Ο ΟΑΣΑ δεν έχει διευκρινίσει ποιο πρόγραμμα δρομολογίων θα χρησιμοποιηθεί, ωστόσο σήμερα δεν είναι αργία για την Αττική.

 

Πώς κινούνται Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ σήμερα Πέμπτη (27/1)

Όσον αφορά στα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό - ΗΣΑΠ - Τραμ) αναμένεται να κινηθούν κανονικά, εκτός απροόπτου.

Την Τετάρτη (26/1) ανακοινώθηκε ότι άνοιξαν όλες οι στάσεις του Μετρό από και προς Αεροδρόμιο.

Σημειώνεται ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε την αναστολή των στάσεων εργασίας που είχε εξαγγείλει στον σιδηρόδρομο για σήμερα Πέμπτη (27/1) και αύριο Παρασκευή (28/1) λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ