Ελλαδα

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα Παρασκευή (28/1)

Σε ποιες λεωφορειακές γραμμές τα δρομολόγια ξεκινούν αργότερα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χιόνι σε γραμμή του Τραμ στη Νέα Σμύρνη
Χωρίς προβλήματα τα δρομολόγια στα ΜΜΜ σταθερής τροχιάς σήμερα Παρασκευή © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τα ΜΜΜ θα κινηθούν σήμερα Παρασκευή (28/1) χωρίς προβλήματα, εκτός από ορισμένα λεωφορεία που ξεκίνησαν δρομολόγια με καθυστέρηση.

Τα ΜΜΜ θα κινηθούν κανονικά σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022. Ειδικότερα, τα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ) πραγματοποιούν όλα τα δρομολόγια και σταματούν σε κάθε σταθμό.

Σε λεωφορεία και τρόλεϊ τα δρομολόγια σε ορισμένες γραμμές ξεκίνησαν μετά τις 06.00 λόγω παγετού. Χωρίς προβλήματα η σύνδεση του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο, με τους συρμούς να σταματούν σε όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς.

Πώς θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ

Όπως ανακοινώθηκε, οι λεωφορειακές γραμμές Αεροδρομίου Χ93, Χ95, Χ96 και Χ97 λειτουργούν κανονικά. Από τις νυχτερινές γραμμές λειτουργούν οι ακόλουθες:

  • 040 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ
  • 11 ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ - Ν. ΠΑΓΚΡΑΤΙ - Ν. ΕΛΒΕΤΙΑ μέχρι την πλατεία Πλαστήρα.
  • Χ14 ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΚΗΦΙΣΙΑ (EXPRESS)

Με τον κίνδυνο εμφάνισης παγετού στο οδικό δίκτυο να παραμένει αυξημένος και σήμερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, οι γραμμές που εμφανίζονται στον παρακάτω πίνακα, ξεκίνησαν να λειτουργούν μετά τις 06.00.

Πίνακες με τις λεωφορειακές γραμμές που ξεκίνησαν δρομολόγια μετά τις 06.00 λόγω παγετού στην Αττική
Πίνακες με τις λεωφορειακές γραμμές που ξεκίνησαν δρομολόγια μετά τις 06.00 λόγω παγετού στην Αττική

Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ

Οι γραμμές 2 και 3 του Μετρό λειτουργούν κανονικά. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, οι συρμοί του Μετρό, που κινούνται από και προς το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», πραγματοποιούν όλες τις ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Κορωπί, Κάντζα και Παλλήνη.

Στο δίκτυο του Τραμ έχει αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 7 Ασκληπιείο Βούλας - Ακτή Ποσειδώνος. Στη γραμμή 6 Σύνταγμα - Πικροδάφνη τερματικός σταθμός είναι η στάση Λ. Βουλιαγμένης.

«Οι προσπάθειες του ομίλου ΟΑΣΑ για τη διεξαγωγή δρομολογίων, όπου αυτό είναι εφικτό, είναι συνεχείς, με προτεραιότητα την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων» σημειώνεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Οργανισμού.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ., τα δρομολόγια του Τραμ δεν θα διεξάγονται από τις 22.00 το βράδυ έως τη λήξη της λειτουργίας, λόγω έκτακτων εργασιών της ΕΥΔΑΠ σε αγωγό που διαπερνά τον τροχιόδρομο πλησίον της στάσης «Ζέφυρος». Θα προηγηθεί σταδιακή απόσυρση των συρμών από το δίκτυο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY