- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Αττική Οδός: Πολίτες πηδάνε στις ράγες στον προαστιακό.
Η ταλαιπωρία για όσους βρίσκονται στην Αττική Οδό συνεχίζεται λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδας» που χτυπά τη χώρα. Αυτή τη φορά εκατοντάδες πολίτες που είχαν παγιδευτεί στην Αττική Οδό κατέφυγαν στον προαστιακό, προσπαθώντας να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Είχε ανακοινώθηκε η διεξαγωγή έκτακτου δρομολογίου του προαστιακού, για τη μεταφορά των πολιτών στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας». Μάλιστα ο συρμός θα επέστρεφε για να παραλάβει κι άλλους.
Ωστόσο, το δρομολόγιο δεν διεξήχθη ομαλά, καθώς ο συρμός έφτασε στον σταθμό με μισή ώρα καθυστέρηση και μάλιστα, σε διαφορετική πλατφόρμα, χωρίς να υπάρξει καμία έγκαιρη ενημέρωση.
Οι επιβάτες, προκειμένου να μην χάσουν το μοναδικό, μέχρι στιγμής, δρομολόγιο που θα τους απομακρύνει από το αεροδρόμιο, πήδηξαν στις ράγες και σκαρφάλωσαν στην απέναντι πλατφόρμα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Το έργο της Lamda Development αναμένεται να αποσυμφορήσει την παραλιακή λεωφόρο
Προχωρά η διαδικασία αγοράς του από την Περιφέρεια
Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα
Με αφορμή την εορτή του πολιούχου και προστάτη του νησιού Αγίου Γερασίμου
Αυξημένη είναι η κίνηση και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το παιδί δεν κοιμόταν γιατί πίστευε ότι κάνει αμαρτίες, λέει
Τρεις ημέρες συζητήσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και το μέλλον των νησιωτικών κοινοτήτων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.