Ελλαδα

Νεκταρία Πολάκη: Νέα ΕΔΕ για εξαφάνιση οπιοειδών αναλγητικών

«Δεν έχει χαθεί τίποτα από το νοσοκομείο, είχα άδεια εκείνη την ημέρα» λέει η ίδια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bενιζέλειο Νοσοκομείο
Bενιζέλειο Νοσοκομείο © Cretalive

Διατάχθηκε ΕΔΕ από τον διοικητή του «Βενιζέλειου» νοσοκομείου, για την εξαφάνιση οπιοειδών αναλγητικών, που ήταν χρεωμένα στο όνομα της Νεκταρίας Πολάκη.

Ρεπορτάζ του καναλιού Mega έκανε λόγο για απώλεια φαρμακευτικών σκευασμάτων από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο της Κρήτης την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA την Τρίτη 18 Ιανουαρίου, αναφέρθηκε ότι το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια της εφημερίας του νοσοκομείου και η διοίκηση του νοσοκομείου διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, την επόμενη ημέρα.

Το Mega έκανε και αναφορά στην αναισθησιολόγο Νεκταρία Πολάκη, ξαδέλφη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, σημειώνοντας ότι είχε εφημερία εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα με την αναφορά των συμβάντων στο αναισθησιολογικό τμήμα, στις 30/12/2021 η προϊσταμένη του Αναισθησιολογικού ενημερώθηκε για το παρακάτω συμβάν:

«Νοσηλεύτρια βρήκε μία χρησιμοποιημένη βελόνα ινσουλίνης (με καπάκι) και ίχνη αίματος πάνω στον νιπτήρα της τουαλέτας που βρίσκεται στον χώρο του χειρουργείου. Ο ειδικευόμενος Ιατρός Αναισθησιολογίας ρώτησε που βρίσκεται το υπόλοιπο της μορφίνης που είχε ανοιχτεί για το περιστατικό και η Νεκταρία Πολάκη του απάντησε ότι είχε απορριφθεί. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας η κ. … είδε την Νεκταρία Πολάκη να τοποθετεί διακριτικά μία σύριγγα στη τσέπη του παντελονιού της. Στη συνέχεια, καθώς η κ. Πολάκη αποχωρούσε εθεάθη να απορρίπτει και πάλι με διακριτικό τρόπο μία σύριγγα χωρίς βελόνη στον κάδο απορριμμάτων».

Πάντως ο γιατρός στον οποίο ανατέθηκε η ΕΔΕ ζήτησε την απαλλαγή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και η υπόθεση κοινοποιήθηκε σε νέο πρόσωπο.

Νεκταρία Πολάκη: «Δεν έχει χαθεί τίποτα από το νοσοκομείο, είχα άδεια εκείνη την ημέρα»

Η Νεκταρία Πολάκη απαντά, μέσω του ξαδέρφου της και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, στο δημοσίευμα ότι «η διοίκηση του Βενιζέλειου νοσοκομείου διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την απώλεια φαρμακευτικών σκευασμάτων την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΤΟΥ MEGA,ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ,αυτό θα το ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ!! Και αυτή η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ,θα πέσει στο κενό και θα γυρισει στα μούτρα σας!

Νεκταρια Πολακη:

ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ

«Τα ΜΜΕ μετέδωσαν και αναπαρήγαγαν (και μάλιστα το MEGA ονομαστικά) ότι η αναισθησιολόγος της πολύκροτης υπόθεσης κατηγορείται ότι ευθύνεται για την απώλεια δύο αμπουλών ναρκωτικής ουσίας από δημόσιο νοσοκομείο, σε χρόνο που εκείνη εφημέρευε.

Το καταπληκτικό είναι ότι πληροφορούμαι πως δ ε ν έ χ ε ι χ α θ ε ί τ ί π ο τ α α π ό τ ο ν ο σ ο κ ο μ ε ί ο.

Εκτός από τις συκοφαντίες, αυτοί οι ανεύθυνοι που τις διαρρέουν και αυτοί που τις αναμεταδίδουν καλό είναι να σκεφτούν τώρα τι θα πουν στο δικαστήριο.

Το καταπληκτικό είναι ότι στις 13/1 εγώ καν δεν εφημέρευα, είχα άδεια. Το Μega είπε ότι εφημέρευα μόνη μου εκείνη την ημέρα».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ