Ελλαδα

«Ελπίδα»-Κρήτη: Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο οικογενειών (βίντεο)

Πήγαν εκδρομή και αποκλείστηκαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία «Ελπίς»: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογενειών στο Ηράκλειο Κρήτης
Κακοκαιρία «Ελπίς»: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογενειών στο Ηράκλειο Κρήτης © creta24.gr

Κακοκαιρία Ελπίδα: Εγκλωβίστηκαν δύο οικογένειες, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, στην περιοχή Λιβάδι της Κρήτης. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΜΑΚ.

Συναγερμός σήμανε, το μεσημέρι της Δευτέρας, στην ΕΜΑΚ για δύο οικογένειες που αποκλείστηκαν από την κακοκαιρία «Ελπίδα» στο Ηράκλειο Κρήτης.

Λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης οι οικογένειες εγκλωβίστηκαν στην περιοχή Λιβάδι και ειδοποίησαν τις αρχές, καθώς ένα από τα πέντε παιδιά αρρώστησε με αμυγδαλίτιδα.

Ηράκλειο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο οικογενειών

Όπως μεταδίδει το Creta24.gr, άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τις οικογένειες. Η επιχείρηση διήρκησε δύο περίπου ώρες και οι τέσσερις ενήλικες μαζί με τα πέντε ανήλικα παιδιά, επετεύχθη να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο στον Κρουσώνα.

Ηράκλειο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο οικογενειών

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό CRETΑ, ο Διοικητής της 3ης ΕΜΑΚ κ. Καλογιαννάκης, ανέφερε ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

«Το ένα παιδάκι αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, προσεγγίσαμε το σημείο και καταφέραμε να τους απεγκλωβίσουμε. Θα έλεγα σε όλους τους πολίτες να κάνουν υπομονή δύο ημέρες και μετά ας διασκεδάσουν με προσοχή πάντα», τόνισε ο κ. Καλογιαννάκης.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, κάλεσε για μία ακόμη φορά τους πολίτες να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις, ιδιαίτερα τις ώρες που τα καιρικά φαινόμενα θα βρίσκονται σε επιδείνωση.

Πηγή: creta24.gr

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ