- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ηθοποιός τηλεφώνησε στο θέατρο που έπαιζε & έκανε φάρσα για βόμβα
Πέρασε μια νύχτα στα κρατητήρια
Γνωστός ηθοποιός τηλεφώνησε στο θέατρο που έπαιζε και έκανε φάρσα για βόμβα.
Μία κακόγουστη φάρσα έκανε γνωστός ηθοποιός, που τηλεφώνησε για τοποθέτηση βόμβας στο θέατρο που εργάζεται. Μάλιστα ο ηθοποιός ήταν από τους πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης που ήταν σε εξέλιξη.
Στις οκτώ παρά τέταρτο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ένας άγνωστος τηλεφώνησε στο ταμείο του θεάτρου και ανέφερε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα.
Έντρομος ο υπάλληλος ενημέρωσε την Άμεση Δράση, και ανέφερε για το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ στο θέατρο έφτασαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της ΔΙ.ΑΣ και ζήτησαν από τους θεατές να εγκαταλείψουν το χώρο, καθώς έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.
Τότε εμφανίστηκε ο ταλαντούχος ηθοποιός, και είπε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος πήρε τηλέφωνο, θέλοντας να κάνει πλάκα.
Βέβαια το αστείο αυτό το πλήρωσε με μια νύχτα στα κρατητήρια του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, καθώς συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Χθες ο ηθοποιός με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.