Ελλαδα

Κρήτη: 49χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε τη μητέρα του

Ο άνδρας αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη
Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τραγωδία στην Κρήτη: Κατηγορούμενος για τον θανάσιμο τραυματισμό της μητέρας του είναι ο 49χρονος γιος της.

Βαριές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα άσκησε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου στον 49χρονο που κρατείται για τον θάνατο της 70χρονης μητέρας του στην Κρήτη.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, στον 49χρονο που έχει ήδη συλληφθεί, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία – απειλή. Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, συχνοί ήταν οι καβγάδες ανάμεσα στον 49χρονο και τους γονείς του.

Πώς φέρεται να έγινε το τραγικό περιστατικό

Η 70χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, πολύ κοντά στο υπνοδωμάτιό της χωρίς να φέρει όμως εμφανείς κακώσεις. Πληροφορίες από την αστυνομία, αναφέρουν ακόμα ότι πριν τον θάνατο της γυναίκας προηγήθηκε καβγάς και ο 49χρονος την έσπρωξε με αποτέλεσμα εκείνη να βρεθεί στο πάτωμα.

Ο θάνατός της όμως δεν οφείλεται σε κακώσεις που προήλθαν από την πτώση αλλά πιθανόν από παθολογικά αίτια. Ο 49χρονος αναμένεται να οδηγηθεί την Πέμπτη στον Ανακριτή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη χθες (28.12.2021) το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για τον τραυματισμό ημεδαπής από τον οποίο επήλθε ο θάνατος της. Επιπλέον, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, την 28.12.2021 το απόγευμα, ημεδαπή διεκομίσθη τραυματισμένη σε Κέντρο Υγείας του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε η εμπλοκή του ημεδαπού στο θάνατο της.

Επιπλέον, ο ημεδαπός κατηγορείται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος ανωτέρω ημεδαπής και έτερου ημεδαπού.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ