Ελλαδα

Επιστρέφει στον ανακριτή σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Για τη νέα δίωξη που ασκήθηκε χθες σε βάρος του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στάθης Παναγιωτόπουλος
Στάθης Παναγιωτόπουλος © GRTIMES

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στον ανακριτή και σήμερα ο τηλεπαρουσιαστής.

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί και σήμερα, 28 Δεκεμβρίου, ο τηλεπαρουσιαστής, Στάθης Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να απολογηθεί για μία ακόμη υπόθεση δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων, που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων.

Χθες, απολογήθηκε και πάλι στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος αφού του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο Αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και εγγύηση 30.000 ευρώ. Ωστόσο, για τη νέα δίωξη που ασκήθηκε χθες σε βάρος του, μετά από μήνυση, για την ανάρτηση βίντεο στο διαδίκτυο με προσωπικά δεδομένα, κρατήθηκε μέχρι να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Σημειώνεται ότι στη χθεσινή του απολογία, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει να ανεβάζει βίντεο από το 2019, διαγράφοντας όλα τα αρχεία. Παρά τους ισχυρισμούς του όμως, έχουν βρεθεί αναρτήσεις φωτογραφιών με σχόλια και φωτογραφίες του ίδιου πριν από 7 και 8 μήνες σε ελληνικά sites.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι είπε ο δικηγόρος του

Τη συγγνώμη εκ μέρους του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τις πράξεις που τού αποδίδονται, επανέλαβε ο συνήγορος υπεράσπισής του, Γιώργος Δακουράς, σε δηλώσεις του από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης μετά την απολογία του τηλεπαρουσιαστή αλλά και τη νέα ποινική δίωξη που τού ασκήθηκε.

Ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ο πελάτης του έχει μετανιώσει και ζητάει συνεχώς συγγνώμη, έχοντας συνειδητοποιήσει «το τεράστιο λάθος του» ενώ έχει παραδεχτεί «ό,τι ακριβώς έχει τελέσει και όχι όλα όσα του αποδίδονται».

​Πρόσθεσε δε, ότι η εισαγγελία δείχνει «σπουδαία αντανακλαστικά».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ