Βόλος: Πέθανε από επιπλοκές που του προκάλεσε ο κορωνοϊός ένας ανεμβολίαστος καθηγητής, πατέρας πέντε παιδιών.
Έφυγε από τη ζωή ένας καθηγητής από τη Νέα Αγχίαλο Βόλου λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν ανεμβολίαστος.
Ο εκπαιδευτικός, σύμφωνα με το magnesianews, υπηρετούσε στο Γυμνάσιο της Νέας Αγχιάλου, και ενώ έδωσε πολυήμερη «μάχη» με τον κορωνοϊό, ήταν ανεμβολίαστος και κατέληξε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλευόταν, ανήμερα τα Χριστούγεννα. Να σημειωθεί πως ήταν πατέρας πέντε παιδιών.
«Καλό ταξίδι καλέ μου φίλε… Η απώλειά σου αφήνει πολλά κενά… Δυσκολεύομαι να το πιστέψω… Πόσο άδικο και κρίμα… Καλό Παράδεισο, Λάμπρο μου!» γράφει συνάδελφός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Αρμοδιότητα που δεν εμπίπτει συνήθως στα καθήκοντά τους
Tι αναφέρει το πόρισμα του οργανισμού
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου για τον καιρό των επόμενων ημερών
Έως τις 30 Απριλίου οι αιτήσεις
Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στη σορό του
Πληροφορίες για την ανοιχτή στο κοινό βραδιά ιδεών
Βεβαιώθηκαν πάνω από 31.499 παραβάσεις
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.