- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στους 11 οι νεκροί από κορωνοϊό στο γηροκομείο στην Πάτρα
«Οι υπεύθυνοι έλεγαν ότι δεν υπάρχει Covid-19» καταγγέλλει η κόρη ηλικιωμένου
Στην Πάτρα οι θάνατοι από κορωνοϊό στο γηροκομείο έφθασαν τους 11. Πέθανε 89χρονη ηλικιωμένη από Covid-19. Οι καταγγελίες για το προσωπικό και τη διοίκηση.
Αυξάνονται οι νεκροί από κορωνοϊό σε γηροκομείο στην Πάτρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο tempo24.news, μια 89χρονη πέθανε από επιπλοκές της Covid-19. Με τον θάνατο της ηλικιωμένης γυναίκας, οι νεκροί από κορωνοϊό στο συγκεκριμένο γηροκομείο που βρίσκεται στην Πάτρα, ανεβαίνουν στους 11.
Η 89χρονη νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021, τα ξημερώματα.
Καταγγελίες για το γηροκομείο στην Πάτρα - «Οι υπεύθυνοι έλεγαν ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός»
Με τους θανάτους από κορωνοϊό στο γηροκομείο στην Πάτρα να αυξάνονται, στη δημοσιότητα ήρθαν οι καταγγελίες που έκανε η κόρη ενός ανεμβολίαστου ηλικιωμένου, ο οποίος πέθανε από κορωνοϊό.
Όπως λέει η ίδια, οι υπεύθυνοι της δομής όχι μόνο δεν προέτρεπαν τους ηλικιωμένους να εμβολιαστούν, αλλά αντίθετα τους έλεγαν ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός.
«Δεν υπήρχε καμία πίεση από τους υπευθύνους του ιδρύματος προς αυτήν την κατεύθυνση (σ.σ. να κάνουν το εμβόλιο). Το αντίθετο μάλιστα. Επειδή ο πατέρας μου είχε πλήρη διαύγεια, μου έλεγε ότι κάποιοι από το προσωπικό δεν πίστευαν ότι είναι αλήθεια όσα λέγονταν για τον κορωνοϊό, καλώντας τον μάλιστα να μην τα πιστεύει» τονίζει.
«Οι έλεγχοι δεν γίνονταν στα επισκεπτήρια. Τα επισκεπτήρια ξεκίνησαν το καλοκαίρι. Εμένα προσωπικά με θερμομετρούσαν. Όχι κάτι άλλο. Από τον Σεπτέμβρη και μετά ούτε αυτό. Μία φορά μου ζήτησαν self test» προσθέτει.
Η κόρη του ηλικιωμένου αναφέρεται και στο προσωπικό της συγκεκριμένης μονάδας λέγοντας ότι υπήρχαν ανεμβολίαστοι και μετά την 1η Σεπτεμβρίου, ημέρα όπου ξεκίνησε η εφαρμογή του νόμου περί αναστολής εργασίας στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.
«Στο προσωπικό μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου τουλάχιστον υπήρχαν δύο ανεμβολίαστοι. Το γνωρίζω από δική τους μαρτυρία», επισημαίνει.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τραγωδία γράφτηκε στο λιμάνι του Πειραιά τον Σεπτέμβριο του 2023
Eπιχειρούν 118 πυροσβέστες, 11 αεροσκάφη, 3 ελικόπτερα
Οι πολίτες καλούνται να μην ανοίγουν το αρχείο
10 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα επιχειρούν στο σημείο
Σε γενική επιφυλακή οι αρμόδιες υπηρεσίες
Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και υπευθυνότητας της ION
Οι πρώτες πληροφορίες
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της
Επί 20 μέρες οι 43χρονος έπαιζε θέατρο
Άνοιξε για τους πεζούς το κομμάτι από την Τσιμισκή έως τη Μητροπόλεως - Συνεχίζονται οι εργασίες
Ο ρόλος των βοριάδων που φυσούν στο Αιγαίο
Εις βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για κακούργημα
Σε ιδιωτικό ναυπηγεία εκδηλώθηκε η πυρκαγιά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.