- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αντιμέτωπος με 10ετή κάθειρξη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες του revenge porn
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμα και με δεκαετή κάθειρξη καθώς ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Αντιμέτωπος με κάθειρξη 10 ετών είναι πλέον ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την απαγγελία κακουργηματικής κατηγορίας σε βάρος του από τον εισαγγελέα.
Ο παρουσιαστής τώρα δηλώνει μετανιωμένος και ζητά συγνώμη από τα θύματά του.
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε, γύρω στις 13:00 σήμερα Πέμπτη (23/12), στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, υπό άκρα μυστικότητα. Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα». Σημειώνεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραμένει υπό κράτηση, καθώς έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί τη Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου.
Η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε αφορά το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ' εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, πράξη που είναι σε κακουργηματικό βαθμό.
Σχολιάζοντας την ασκηθείσα ποινική δίωξη, ο συνήγορός του Γιώργος Δακουράς, έκανε λόγο για «νομικό άλμα» και υπερβολή, τονίζοντας ότι η πράξη αυτή «δεν συνδέεται με οικονομικό όφελος». «Ο ισχυρισμός του (εντολέα μου) είναι είναι ότι αυτό που έκανε ήταν ένα τεράστιο λάθος. Έχει λήξει όμως εδώ και χρόνια. Δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες από άγνωστο πρόσωπο που μπορεί να τα είχε στην κατοχή του ή να τα αναπαρήγαγε από παλιά», ανέφερε σε δηλώσεις του έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αποκάλυψε, δε, πως στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής υποβλήθηκε αίτημα για να ελεγχθεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τόσο η ηλεκτρονική διεύθυνση, όσο και ο χρόνος των επίμαχων αναρτήσεων.
Την ίδια ώρα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κάνει φύλλο και φτερό τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, προσπαθώντας να χαρτογραφήσει τα ψηφιακά του πεπραγμένα.
Σύμφωνα με τη δικηγόρο της πρώτης καταγγέλλουσας, ακόμα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες της με προσωπικές στιγμές που είχε με τον παρουσιαστή, ενώ λέει πως κακώς δεν ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία από τις αρχές και στη δική της περίπτωση.
Τις επόμενες τρεις ημέρες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα παραμείνει κρατούμενος στην Υποδιεύθυνση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Τι συμβαίνει με την ελληνική ακαδημαϊκή διασπορά
Η νέα εκδήλωση του κύκλου συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα» του περιοδικού The Books' Journal
Ήταν κλειστό εξαιτίας κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων που διαμαρτύρονται για τα μετρά κατά της μετάδοσης του αφθώδους πυρετού
Η φωτιά καίει υλικά ανακύκλωσης και απορρίμματα
Πιθανόν να του έστησαν ενέδρα μέσω Instagram
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.