Ελλαδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Για την υπόθεση με το revenge porn

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στάθης Παναγιωτόπουλος
Στάθης Παναγιωτόπουλος © YouTube

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση με το revenge porn, καθώς ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγείται στον ανακριτή για να απολογηθεί, με τον εισαγγελέα να του ασκεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση με το revenge porn.

Σημειώνεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης.

Ο παρουσιαστής παραδόθηκε στις αρχές την Τετάρτη (22/12) και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά την καταγγελία που έκανε οικογενειακή φίλη. Δημοσίευμα στο GRTimes αναφέρει ότι η ποινική δίωξη ασκήθηκε για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του στο διαδίκτυο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στον εισαγγελέα από την πλαϊνή πόρτα 

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, πρώην παρουσιαστή στο «Ράδιο Αρβύλα», σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι. Μπήκαν από την πλαϊνή πόρτα του γκαράζ για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες που ανέμεναν την άφιξη του συλληφθέντος.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού».

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση με το πορνό εκδίκησης και την πρώην σύντροφό του πραγματοποιήθηκε έρευνα στα σπίτια του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με κινητά και υπολογιστές να ανοίγουν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ