- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Αρκάς δημοσιεύει σκίτσο για την κακοκαιρία «Κάρμελ» και τα χιόνια που φέρνει σε περιοχές της χώρας. Η «Καλημέρα» του σκιτσογράφου στο Facebook.
Ο Αρκάς, σε σκίτσο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, αναφέρεται στην κακοκαιρία «Κάρμελ». Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, η κακοκαιρία φέρνει χιόνια, τσουχτερό κρύο και βροχές, αρχικά στη Βόρεια Ελλάδα και σταδιακά σε νότια τμήματα της χώρας.
Στο σκίτσο του Αρκά υπάρχει ένας χιονάνθρωπος. Φορά πράσινο καπέλο, έχει δύο ξυλάκια για χέρια και ένα καρότο για μύτη. Είναι εκνευρισμένος. Ο λόγος; Ένας σκύλος που πέρασε από το σημείο, «ξαλάφρωσε», με αποτέλεσμα να λιώσει το χιόνι στο μπροστινό μέρος.
«Κοπρόσκυλο», η ατάκα από τον χιονάνθρωπο στο σκίτσο του Αρκά. Δείτε live πώς κινείται η κακοκαιρία «Κάρμελ» και πού θα χιονίσει, με αναλυτικούς χάρτες πρόγνωσης για σήμερα Σάββατο (18/12).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φωτογραφίες και βίντεο στρατιωτικών εγκαταστάσεων, τα έστελνε σε 10 παραλήπτες Πολωνίας
Αγρότες διαμαρτύρονται για τη διαχείριση της ζωονόσου
Μέχρι πότε θα βρίσκονται στους δρόμους οι οδηγοί
H διαδικασία θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 26 Μαρτίου 2026
Πρόκειται για εξαιρετικά μεταδοτικό ιογενές νόσημα και προσβάλει βοοειδή, αιγοπρόβατα, χοίρους, καθώς και ορισμένα άγρια είδη
Ποια ημέρα θα γίνουν τα τελευταία μαθήματα
Οδηγίες και προθεσμία εγγραφών 2026-2027
Ισόβια και 2 έτη χωρίς ελαφρυντικά στον 22χρονο - Ποινή 30 μηνών στον εξάδελφο
Τι καιρό θα κάνει μέχρι το Σάββατο
Εκδικάζεται η υπόθεση της 23χρονης συνεπιβάτιδας για το τροχαίο του Νοεμβρίου 2022
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τον βρήκε ο αδελφός του που τον αναζητούσε
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Μια συλλογή που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έργα των Ιακωβίδη, Dali, Μόραλη, Κεσσανλή, Γαϊτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.