- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
H συγγνώμη Κολυδά για την «απαράδεκτη πρόγνωση πολλών ημερών»
«Θα ακολουθηθούν οι διοικητικές διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο»
Ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου Θοδωρής Κολυδάς ζήτησε συγνώμη για μια -όπως είπε- απαράδεκτη πρόγνωση πολλών ημερών που εκδόθηκε.
Την αντίδραση του Διευθυντή του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου, Θεόδωρου Κολυδά προκάλεσε η πρόβλεψη καιρού πολλών ημερών που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Ειδικότερα, ο γνωστός μετεωρολόγος, σε ανάρτησή του στο twitter, προειδοποίησε ότι «θα ακολουθηθούν οι διοικητικές διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο» για πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία που εκδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, η οποία και ξεκινούσε από την Κυριακή έως την επόμενη Πέμπτη. Ο Θεόδωρος Κολυδάς, μάλιστα, ζήτησε δημόσια συγγνώμη.
«Ως Διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ζητώ προσωπικά συγνώμη για την απαράδεκτη “πρόγνωση” πολλών ημερών που εκδόθηκε και διαβιβάστηκε στους πολίτες σήμερα το μεσημέρι. Θα ακολουθηθούν οι διοικητικές διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο» έγραψε στο twitter ο Θεόδωρος Κολυδάς.
Παρότι ο Διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου δεν εξηγεί ακριβώς τον λόγο, εννοεί προφανώς ότι όλες οι μέρες «μαζεύτηκαν» σε μία πρόβλεψη, υποδεικνύοντας ότι κάποιος βαρέθηκε να γράψει για κάθε μέρα ξεχωριστά.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.