- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρόγνωση καιρού: Νέες βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Σε ποιες περιοχές - Δείτε το βίντεο
Βροχές και καταιγίδες έχει ο καιρός σήμερα Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 το απόγευμα σε περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση.
Νέες βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr. Ο καιρός σήμερα Κυριακή (28/11) έχει βροχές και πτώση θερμοκρασίας και αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα.
Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται από τα δυτικά, οι οποίες γρήγορα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής και βόρειας χώρας έως τις βραδινές ώρες.
Στα δυτικά τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά, ενώ υπάρχει πιθανότητα για τοπικές χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού.
Ο βροχερός καιρός αναμένεται να διατηρηθεί έως και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021. Εκτός από την πτώση της θερμοκρασίας, αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή προειδοποίηση για επικίνδυνα φαινόμενα την Παρασκευή
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σηκώθηκαν 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
Μετά από διακοπή ρεύματος
«Παρά τις δυσκολίες, τα κατάφερα»
Έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η τραγωδία του Ματιού και το στοίχημα για ένα κράτος που προλαμβάνει
Ο Θεοφάνης και η σύζυγός του Διανελία θα καθίσουν μαζί στα φοιτητικά έδρανα
Οι βάσεις με τη μεγαλύτερη άνοδο και πτώση
Η σπουδαία δισκογραφική πορεία του
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»
Πώς διαμορφώθηκαν φέτος οι Βάσεις
Είχε πάει για μπάνιο στην παραλία
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πάνω από 9.700 τα κενά στα πανεπιστήμια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.