- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Η κακοκαιρία στην Αττική σε 8 εικόνες - Πλημμύρισαν δρόμοι
«Χάθηκαν» πεζοδρόμια από το νερό της βροχής
Στην Αττική η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα στην Αθήνα και τα προάστια, με πλημμύρες σε δρόμους από την καταιγίδα.
Προβλήματα στην Αττική από την κακοκαιρία σήμερα Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021. Η βροχή ήταν έντονη και στα Βόρεια Προάστια συνοδεύτηκε κατά διαστήματα από χαλάζι.
Στο κέντρο της Αθήνας δρόμοι μετατράπηκαν σε... ποτάμια, ενώ σε αρκετά σημεία ήταν αδύνατο για τους πεζούς να μετακινηθούν, καθώς το νερό της βροχής είχε καλύψει το πεζοδρόμιο.
Στους δρόμους το μποτιλιάρισμα ήταν μεγάλο, με την κίνηση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες να πραγματοποιείται με δυσκολία. Σημειώνεται ότι σε ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.
Η EUROKINISI δημοσίευσε εικόνες από την κακοκαιρία στην Αττική και τις πλημμύρες σε δρόμους στο κέντρο της Αθήνας:
Βροχερός ο καιρός τις επόμενες 5 ημέρες - Ποιες περιοχές θα έχουν καταιγίδες
Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να πλήξουν την Ελλάδα έως την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021, καθώς διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά τη σαρώνουν από τα δυτικά προς τα ανατολικά, ως αποτέλεσμα της ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας πάνω από την Ευρώπη και της κίνησης του αεροχειμάρρου.
Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών σήμερα, Παρασκευή (26/11) αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα στα δυτικά και στα βορειοανατολικά αναμένεται να είναι τοπικά έντονα και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.
Από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (26/11) και σταδιακά από τα δυτικά προς τα ανατολικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, εκτός από τα βορειοδυτικά και τα βορειοανατολικά τμήματα, όπου οι τοπικές βροχές και καταιγίδες θα διατηρηθούν και κατά τις βραδινές ώρες.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Το έργο της Lamda Development αναμένεται να αποσυμφορήσει την παραλιακή λεωφόρο
Προχωρά η διαδικασία αγοράς του από την Περιφέρεια
Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.