Ελλαδα

Η Διονυσία Κουκίου, πρώην Σταρ Ελλάς, έπεσε θύμα ληστείας

Στο σπίτι της στη Γλυφάδα - Βρέθηκε αντιμέτωπη με τρεις ληστές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου, καταγγέλλει ότι τη λήστεψαν στο σπίτι της στη Γλυφάδα @dionysiakoukiou
Η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου, καταγγέλλει ότι τη λήστεψαν στο σπίτι της στη Γλυφάδα @dionysiakoukiou/Instagram

Η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι της στη Γλυφάδα, όπως καταγγέλλει. «Μπες μέσα και κάνε ό, τι σου πούμε», της είπαν.

Η Διονυσία Κουκίου, πρώην Σταρ Ελλάς, βίωσε ώρες αγωνίας στη Γλυφάδα. Η εστεμμένη στα καλλιστεία έπεσε θύμα ληστείας, όπως καταγγέλλει, στο σπίτι της. Ειδικότερα, τρεις ληστές περίμεναν τη Διονυσία Κουκίου να βγει από το σπίτι της. Μόλις η πρώην Σταρ Ελλάδας άνοιξε την εξώπορτα, την απείλησαν και την ανάγκασαν να μπει μέσα.

««Μπες μέσα και κάνε ό, τι σου πούμε», της είπαν, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει. Οι ληστές φορούσαν κουκούλες για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και γάντια στα χέρια για να μην αφήσουν ίχνη. Μέσα στο σπίτι στη Γλυφάδα οι δράστες έκαναν φύλλο και φτερό τα πράγματά της, ψάχνοντας για χρήματα και κοσμήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ληστές άρπαξαν από τη Διονυσία Κουκίου 11.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα, αξίας 20.000 ευρώ περίπου. Η ληστεία σημειώθηκε την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 λίγο πριν από τις 07.00 το πρωί.

 

Λήστεψαν την πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου - Οι έρευνες της Αστυνομίας

Μόλις οι ληστές έφυγαν, η πρώην Σταρ Ελλάς ειδοποίησε την Αστυνομία. Αστυνομικοί έσπευσαν επιτόπου και ξεκίνησαν την έρευνα, αναζητώντας DNA και αποτυπώματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στους δράστες.

Επιπλέον, αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, στο οποίο ενδεχομένως να έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών που λήστεψαν τη Διονυσία Κουκίου.

 

 

 

 

 

 

Η είδηση ότι η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι της στη Γλυφάδα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ