- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα, Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.
Αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές και τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο αναμένονται σήμερα, Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ.
Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ανατολικά και τα βόρεια, όπου θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Σημειώνεται ότι οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι και στο Ιόνιο θα φτάσουν 6 τοπικά 7 μποφόρ. Στα βόρεια θα φτάσει τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά τους 24 με 26 βαθμούς και στην Κρήτη κατά τόπους τους 27 βαθμούς Κελσίου.
Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
- Καιρός: Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.
- Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά νότιοι έως 4 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
- Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα στα βόρεια θα πυκνώσουν και είναι πιθανό το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές.
- Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
- Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
- Καιρός: Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.
- Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και στα νότια νότιοι έως 4 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
- Καιρός: Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
- Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 17 έως 25 και στην Κρήτη κατά τόπους 27 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
- Καιρός: Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη και στα βόρεια θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.
- Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία στα νότια θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
- Θερμοκρασία: Από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΥΒΟΙΑ
- Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
- Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
- Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
- Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
- Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.
- Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.
- Θερμοκρασία: Από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.