Ελλαδα

Αρναούτογλου: Ίδιο σκηνικό και την Παρασκευή με υγρασία και ζέστη

Πέφτει η θερμοκρασία απο βδομάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καιρός - Αρναούτογλου: Υγρασία, ομίχλες και ζέστη την Παρασκευή - Πέφτει η θερμοκρασία απο βδομάδα
Καιρός πρόγνωση για 5.11.2021 © Εurokinissi

Ο καιρός θα είναι σχεδόν ανοιξιάτικος μέχρι και το προσεχές σαββατοκύριακο με ζέστη και υγρασία επισημαίνει ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.

Για πολύ αυξημένη σχετική υγρασία σε ολόκληρη την Ελλάδα με περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές κυρίως ώρες και κατά τόπους πυκνές ομίχλες κάνει λόγο ο μετεωρολόγος της EΡΤ3 Σάκης Αρναούτογλου. Παράλληλα επισημαίνει ότι ο καιρός θα είναι πολύ ζεστός για την εποχή και κυρίως στα δυτικά κεντρικά και τα νότια.

Στην Αττική η Παρασκευή θα ξημερώσει με υψηλή υγρασία και πιθανότητα σχηματισμού ομίχλης στα δυτικά και νότια παράκτια τμήματα της, ενώ από το μεσημέρι θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Στην Θεσσαλονίκη στην αρχή της ημέρας θα έχουμε χαμηλές νεφώσεις ή τοπικές ομίχλες οι οποίες μέσα στην ημέρα θα δώσουν τη θέση τους σε μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Κάποια σύννεφα ή τοπικές ομίχλες ίσως επιμείνουν στη νότια Χαλκιδική.

Από βδομάδα και συγκεκριμένα από την Τρίτη, ψυχρή μάζα η οποία θα βρίσκεται στα βαλκάνια θα κινηθεί νοτιότερα κι έτσι από το απόγευμα θα ψυχράνει ο καιρός από τη Στερεά και βορειότερα.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 04/11/2021 | ΕΡΤ

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ