- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης ατόμων σε φορτηγό πλοίο με σημαία Τουρκίας βρίσκεται σε εξέλιξη, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κρήτης.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, οι αρμόδιες Αρχές ενημερώθηκαν για την ύπαρξη φορτηγού πλοίου με σημαία Τουρκίας, στην ως άνω θαλάσσια περιοχή με επιβαίνοντες περί τα 400 άτομα τα οποία κατά δήλωσή τους απέπλευσαν από τη γειτονική χώρα.
Στην εν λόγω επιχείρηση συμμετέχει ένα πλοίο ανοικτής θαλάσσης του Λιμενικού.
Το φορτηγό πλοίο, με τη συνδρομή του πλοίου ανοιχτής θαλάσσης οδηγείται σε ασφαλές σημείο. Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ανατολική Μεσόγειο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΊ που είχε συνομιλία με ανώτατο στέλεχος του υπ. Ναυτιλίας οι ελληνικές αρχές ήρθαν άμεσα σε επαφή με τη FRONTEX, την Ιταλία ζητώντας να έρθει τουρκικό σκάφος από όπου διέλευσε το πλοίο και να πάρει τους μετανάστες να τους επαναπατρίσει.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Το έργο της Lamda Development αναμένεται να αποσυμφορήσει την παραλιακή λεωφόρο
Προχωρά η διαδικασία αγοράς του από την Περιφέρεια
Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα
Με αφορμή την εορτή του πολιούχου και προστάτη του νησιού Αγίου Γερασίμου
Αυξημένη είναι η κίνηση και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το παιδί δεν κοιμόταν γιατί πίστευε ότι κάνει αμαρτίες, λέει
Τρεις ημέρες συζητήσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και το μέλλον των νησιωτικών κοινοτήτων
Τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.