Ελλαδα

Δολοφονία στο Αιγάλεω: Παραδόθηκε ο 20χρονος γιος του θύματος

Βρίσκεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομία
Ελληνική Αστυνομία, περιπολικό © EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Δολοφονία 55χρονης στο Αιγάλεω: Ο 20χρονος που φέρεται να δολοφόνησε τη μητέρα του στο σπίτι τους παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ.

Στη ΓΑΔΑ παραδόθηκε ο 20χρονος που φέρεται πως δολοφόνησε την 55χρονη μητέρα του στο Αιγάλεω πριν από μερικά 24ωρα.

Λίγα λεπτά πριν από τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου 2021 ο 20χρονος άνδρας παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Αθηνών ο γιος της γυναίκας που βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί αυτήν την ώρα εξετάζουν την εμπλοκή του στην υπόθεση ανθρωποκτονίας με τον νεαρό άνδρα να δίνει κατάθεση.

Μέχρι τώρα παραμένει άγνωστο το εάν ο νεαρός έφτασε στη ΓΑΔΑ με την παρουσία δικηγόρου. Ο 20χρονος πρόκειται να μεταφερθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που έχει αναλάβει την υπόθεση. Αξίζει να θυμίσουμε πως μετά το στυγερό έγκλημα, ο φερόμενος δράστης διέφυγε από το παράθυρο του σπιτιού πριν προλάβουν να καταφτάσουν στο σημείο οι αρχές.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 20χρονος φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημα.

Δολοφονία στο Αιγάλεω: Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Οι μαρτυρίες των γειτόνων της άτυχης ηλικιωμένης που βρέθηκε νεκρή συγκλονίζουν. Σύμφωνα με αυτές τις μαρτυρίες, κάποιος γείτονας άκουσε τον άλλο γιο της οικογένειας, να βγαίνει έντρομος από το σπίτι και να καλεί σε βοήθεια λέγοντας ότι κάποιος σκότωσε τη μητέρα του. Όταν ρωτήθηκε ποιος το έκανε είπε ότι «ήταν ο Αντρέας».

«Η αστυνομία ερχόταν εδώ συχνά. Ο μικρότερος γιος βγήκε από το σπίτι του και φώναζε βοήθεια, σκότωσε τη μάνα μου. Τον ρώτησα ποιος και είπε ο Αντρέας. Τον ρώτησα που πήγε και μου είπε έφυγε από το παράθυρο. Μετά πήρα τηλέφωνο το 100 και ήρθαν αμέσως», είπε άλλος κάτοικος της περιοχής.

Τέλος, άλλος γείτονας της ηλικιωμένης τόνισε στα ΜΜΕ: 

«Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά το πήρε η Πρόνοια γιατί δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα ενώ, ο πατέρας είχε πεθάνει. Η Πρόνοια έκρινε ότι το παιδί πρέπει να πάει σε κάποιο ίδρυμα. Έχει περάσει πολλά η οικογένεια. Εξαθλίωση… Η μητέρα έπαιρνε ένα επίδομα γιατί είχε και μια σωματική αναπηρία. Ο μεγάλος ο γιος συντηρούσε την οικογένεια ο οποίος είναι ο κολλητός μου. Στο σπίτι εδώ ζούσαν τα 3 από τα 5 αδέλφια. Ο μεγάλος ο Βασίλης είχε δικό του σπίτι και την οικογένεια συντηρούσε ο Γιώργος που είναι το δεύτερο παιδί»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ