Ελλαδα

Εύβοια: Αγνοείται 70χρονος άνδρας στα Μεσοχώρια

Επιχείρηση εντοπισμού από την Πυροσβεστική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία «Μπάλλος»
Κακοκαιρία «Μπάλλος» © EUROKINNISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Νότια Εύβοια - Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Αγνοείται 70χρονος άνδρας στα Μεσοχώρια - Έχουν κινητοποιηθεί 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα για τον εντοπισμό του.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για έναν ηλικιωμένο που αγνοείται στην Εύβοια. Σύμφωνα με το eviathema.gr, πρόκειται για 70χρονο άνδρα από το χωριό, Στουπαίους του Δήμου Καρύστου.

Ο άνδρας κάλεσε για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή και η επιχείρηση εντοπισμού του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για τον εντοπισμό του έχουν κινητοποιηθεί 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Στην επιχείρησή των αρχών συνδράμουν και εθελοντές της «Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας - S.A.R 312» από το Αλιβέρι με δύο αυτοκίνητα με ειδικό εξοπλισμό.

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Σώος εντοπίστηκε ο αγνοούμενος στο Πικέρμι

Παράλληλα, αίσιο τέλος είχαν οι έρευνες στο Πικέρμι για αγνοούμενο άνδρα. Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ βρέθηκε στην περιοχή, Ήρεμο Πεύκο, στο Πικέρμι μετά από καταγγελία για αγνοούμενο.

Είχε προηγηθεί επικοινωνία στο 112 από πολίτη, ο οποίος ανέφερε πως είδε έναν άνδρα να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του και να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγνοούμενος οδηγός κάλεσε την αστυνομία και δήλωσε πως είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ