- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ένας 22χρονος συνελήφθη στην περιοχή Ασήμι της Κρήτης από την ΕΛΑΣ καθώς άρχισε να πυροβολεί στον αέρα επειδή δεν του σέρβιραν καφέ.
Ένας 22χρονος άνδρας άρχισε να πυροβολεί στον αέρα σε καφετέρια στην περιοχή Ασήμι της Κρήτης όταν οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού δεν δέχθηκαν να του σερβίρουν καφέ διότι το μαγαζί είχε κλείσει.
Το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν ο 22χρονος πήγε σε καφετέρια του Ασημίου και ζήτησε να του φτιάξουν καφέ, αλλά από το κατάστημα του απάντησαν ότι είχαν ήδη κλείσει. Η αντίδραση του νεαρού ήταν να αρχίσει να πυροβολεί στον αέρα έξω ακριβώς από την καφετέρια κάτι που προκάλεσε τρόμο στους κατοίκους της περιοχής που κάλεσαν αμέσως την αστυνομία αλλά όταν έφτασε ο άνδρας είχε φύγει.
Ωστόσο, από το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας οι άνδρες της ΕΛΑΣ κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν το απόγευμα της Δευτέρας.
Να σημειωθεί πως ο 22χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που έκανε ό,τι έκανε επειδή ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.