- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Άρτα βίασαν μια 20χρονη κοπέλα οι φίλοι του συντρόφου της, όπως κατήγγειλε η ίδια στην αστυνομία.
Ξεκίνησε έρευνα για την καταγγελία που έκανε η 20χρονη στην Άρτα, σύμφωνα με την οποία έπεσε θύμα βιασμού από τους φίλους του συντρόφου της. Ο βιασμός έγινε σε δωμάτιο ξενοδοχείου την προηγούμενη εβδομάδα, όπως κατήγγειλε το θύμα.
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, είχε πάει με τον σύντροφό της σε ξενοδοχείο της πόλης. Στο δωμάτιο ήρθαν δύο φίλοι του, οι οποίοι τη βίασαν.
Το δημοσίευμα στο epiruspost.gr αναφέρει ότι οι φερόμενοι ως δράστες έχουν ταυτοποιηθεί και έχει ζητηθεί ιατροδικαστική εξέταση. Το πόρισμα θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.