- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καιρός: Έρχονται τοπικές βροχές και καταιγίδες την Τρίτη
Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων στα βορειοδυτικά και δυτικά ορεινά
Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Τρίτη, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας.
Αλλάζει ο καιρός αύριο, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες να αναμένονται στα ηπειρωτικά, στο Βόρειο Αιγαίο και στο Ιόνιο, ενώ πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει στα βορειοδυτικά και στα δυτικά ορεινά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στα δυτικά και νότια, ενώ μικρή υποχώρηση θα σημειώσει η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Αναλυτικότερα, η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 13 έως 27, στη Θεσσαλία από 14 έως 30, στην Ήπειρο από 13 έως 28, στη Στερεά Ελλάδα από 15 έως 30, στην Πελοπόννησο από 12 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 28, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 18 έως 28, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 18 έως 31, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 19 έως 28 και στην Κρήτη από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.
Ο καιρός στην Αττική
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις από το πρωί, ενώ πιθανότητα ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα υπάρχει κυρίως για τα δυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και στα παράκτια 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, ενώ τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παραμένει στο μικροσκόπιο άτομο του στενού περιβάλλοντος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επιμένει ότι είναι αθώος
Η δημοσιογράφος υπέστη κάταγμα από έκρηξη εξωτερικής μονάδας κλιματισμού
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Έχει ταυτοποιηθεί σε τουλάχιστον 10 περιπτώσεις
Αυξάνονται οι εμφανίσεις στις ελληνικές θάλασσες το φετινό καλοκαίρι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Ο σχεδιαστής μόδας αναδημοσίευσε ανάρτηση της δημοσιογράφου Γκρέτας Χριστοφιλοπούλου
Η δημοσιογράφος μεταφέθηκε στο νοσοκομείο
Ξεκινά η εκδίκαση της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό
Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.