- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Καιρός: Ενισχυμένοι οι άνεμοι στο Αιγαίο σήμερα | 14.09
Η πρόγνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Ενισχυμένοι βοριάδες στα ανατολικά και στο Αιγαίο σήμερα, αυξημένος ο κίνδυνος δασικών πυρκαγιών και στην Αττική, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.
Ενισχυμένοι βόρειοι - βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο και σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας σήμερα, με τις εντάσεις τους να φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Επίσης, δυσμενείς πυρο-μετεωρολογικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν τοπικά στα ανατολικά τμήματα της χώρας και σε νησιά του Αιγαίου.
Με βάση τον Καναδικό πυρομετεωρολογικό δείκτη που υπολογίζει επιχειρησιακά το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr, πολύ υψηλή επικινδυνότητα αναμένεται σήμερα σε μεγάλο μέρος της Αττικής, και τοπικά σε τμήματα της Ανατολικής Πελοποννήσου, της Θράκης, της Νότιας Κρήτης, των Κυκλάδων, της Λέσβου και της Χίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.