- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τις πρώτες πληροφορίες που κάνουν λόγο για αυτοκτονία επιβεβαίωσαν τα ιατροδικαστικά ευρήματα, όσον αφορά στον θάνατο του 44χρονου στη Ραφήνα.
Τέλος στη ζωή του φέρεται να έβαλε ο 44χρονος άνδρας που βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Ραφήνα, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα.
Να θυμίσουμε πως τον άνδρα εντόπισε γείτονάς του, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία, με αποτέλεσμα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, όπως επίσης και της Πυροσβεστικής, αλλά και ασθενοφόρο, να σπεύσουν στο σημείο.
Αρχικά, το γεγονός πως ο 44χρονος ήταν δεμένος με tire up, ενώ στο στόμα του είχε μονωτική ταινία, προβλημάτισε τις Αρχές, οι οποίες, αν και τα πρώτα στοιχεία «έδειχναν» αυτοκτονία, εξέταζαν όλα τα ενδεχόμενα.
Ωστόσο, εν τέλει, από την ιατροδικαστική εξέταση αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και επιβεβαιώνεται το σενάριο της αυτοκτονίας.
Συγκεκριμένα, ο ζωγράφος, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να φιμώθηκε μόνος του και να κρεμάστηκε από το μπαλκόνι που «βλέπει» στην πίσω πλευρά της πολυκατοικίας στην Οδό Νηρέως 39, στη περιοχή Μαρίκες, βάζοντας τέλος στη ζωή του.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τραγωδία γράφτηκε στο λιμάνι του Πειραιά τον Σεπτέμβριο του 2023
Eπιχειρούν 118 πυροσβέστες, 11 αεροσκάφη, 3 ελικόπτερα
Οι πολίτες καλούνται να μην ανοίγουν το αρχείο
10 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα επιχειρούν στο σημείο
Σε γενική επιφυλακή οι αρμόδιες υπηρεσίες
Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και υπευθυνότητας της ION
Οι πρώτες πληροφορίες
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της
Επί 20 μέρες οι 43χρονος έπαιζε θέατρο
Άνοιξε για τους πεζούς το κομμάτι από την Τσιμισκή έως τη Μητροπόλεως - Συνεχίζονται οι εργασίες
Ο ρόλος των βοριάδων που φυσούν στο Αιγαίο
Εις βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για κακούργημα
Σε ιδιωτικό ναυπηγεία εκδηλώθηκε η πυρκαγιά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.