- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ογκολόγος μετακινείται στη Μυτιλήνη για να καλύψει τις ανάγκες
Ο μοναδικός γιατρός της ειδικότητας που υπηρετεί στο νοσοκομείο βρήκε σε αναστολή
Ογκολογίας μετακινήθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών στη Λέσβο μετά την επίδοση της πράξης αναστολής στο γιατρό.
Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης μετακινήθηκε από σήμερα το πρωί γιατρός ειδικότητας Παθολογικής Ογκολογίας, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών στη Λέσβο με ογκολογικά προβλήματα σε αντικατάσταση του μοναδικού γιατρού της ειδικότητας αυτής που υπηρετεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και τέθηκε υπηρεσιακά σε αναστολή λόγω ειδικών διατάξεων για την προστασία της δημόσιας Υγείας.
«Τα κενά που έχουν δημιουργηθεί από την αναστολή εργασίας από χθες 1 Σεπτεμβρίου, του ιατρικού και λοιπού προσωπικού, καλύπτονται με την προσωρινή ανακατανομή του προσωπικού και παράλληλα με την έγκαιρη ενίσχυση εξειδικευμένου προσωπικού με τη συνδρομή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου. Προτεραιότητα της Διοίκησης ήταν και παραμένει να εξασφαλισθεί η απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου», σημείωσε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Γιώργος Καμπούρης.
Πλεύρης: Άμεση άρση της αναστολής για όσους εμβολιαστούν
«Δεύτερη ευκαιρία» στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς ώστε να επιστρέψουν άμεσα στα καθήκοντά τους και να αρθεί το καθεστώς αναστολής τους δίνει η κυβέρνηση όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.
Η δήλωση του Θάνου Πλεύρη για την άρση της αναστολής των υγειονομικών
«Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού του προσωπικού του ΕΣΥ θεσπίστηκε προκειμένου να συμβάλλει στη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.
Η συντριπτική πλειονότητα των υγειονομικών, όχι μόνο έχει εμβολιαστεί, αλλά έχει δώσει μάχη για τον εμβολιασμό των πολιτών. Ο νόμος εφαρμόζεται για τους λίγους ανεμβολίαστους που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων που προστρέχουν στο σύστημα υγείας. Η εφαρμογή του γίνεται με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα. Και στην εφαρμογή αυτή δεν θα υπάρξει παρέκκλιση. Όποιος δεν εμβολιαστεί θα παραμείνει σε καθεστώς αναστολής για όσο χρειαστεί.
Δεδομένου, όμως, ότι δεν έχουμε τιμωρητική διάθεση, με τροπολογία που προωθούμε, δίνουμε τη δυνατότητα σε όσους υγειονομικούς εμβολιαστούν από εδώ και στο εξής με την πρώτη δόση, να αρθεί το καθεστώς της αναστολής και να επιστρέψουν άμεσα στη δουλειά τους με την προϋπόθεση της ολοκλήρωσης του εμβολιασμού τους».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.