- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Γιαννιτσά: 62χρονος έβγαλε μαχαίρι σε παιδιά γιατί έκαναν φασαρία
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία
Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 62χρονου που έβγαλε μαχαίρι σε παιδιά γιατί έκαναν φασαρία και θα ακολουθήσουν οι σχετικές διαδικασίες.
Ένας κάτοικος των Γαιννιτσών κατέληξε στο αυτόφωρο όταν απείλησε με οικιακό μαχαίρι τα παιδιά που έπαιζαν στο πάρκο κοντά στο σπίτι του και έκαναν φασαρία.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, την Τετάρτη λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα, ο 62χρονος ενοχλήθηκε από την φασαρία που έκαναν πάνω από 30 παιδιά, σε διαφορετικές παρέες, στο πάρκο της Αγίας Αικατερίνης στα Γιαννιτσά.
Κατέβηκε από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας που διαμένει επί της οδού Κ. Ασμανίδη, με δύο οικιακά μαχαίρια στα χέρια του, διαμαρτυρόμενος για τις συνεχείς ενοχλήσεις που, όπως έλεγε, δέχεται κάθε βράδυ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί.
Πολύ γρήγορα οι παρέες των εφήβων διαλύθηκαν και αμέσως έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν τον 62χρονο και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας, όπου και κρατείται.
Σε βάρος του 62χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και θα ακολουθήσουν οι σχετικές διαδικασίες.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.