- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θερμοπληξία: Τέσσερις οι νεκροί στην Κρήτη
Ηλικιωμένη άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο
Αυξάνονται οι νεκροί στην Κρήτη από θερμοπληξία λόγω του καύσωνα, με 84χρονη ηλικιωμένη να είναι το τελευταίο θύμα.
Αυξάνονται οι νεκροί από θερμοπληξία στην Κρήτη λόγω του καύσωνα. Δημοσίευμα στο cretapost.gr αναφέρει ότι ηλικιωμένη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.
«Η 84χρονη γυναίκα έφτασε με συμπτώματα θερμοπληξίας χθες το βράδυ στο νοσοκομείο. Όταν έφτασε, υπέστη ανακοπή» επεσήμανε σε δηλώσεις του το Σάββατο 7 Αυγούστου ο διοικητής του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, Μ. Ανδρεαδάκης.
Και πρόσθεσε: «Οι γιατροί έδωσαν μία πραγματική μάχη και κατάφεραν να την επαναφέρουν στην ζωή. Τη διασωλήνωσαν και τη μετέφεραν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Δυστυχώς, σήμερα το πρωί κατέληξε».
Στους 4 οι νεκροί από θερμοπληξία στην Κρήτη
Η 84χρονη αποτελεί το τέταρτο θύμα του καύσωνα στην Κρήτη καθώς μέχρι και χθες είχαν χάσει τη ζωή τους τρία άτομα.
«Τρεις ακόμα ηλικιωμένοι κατέληξαν μετά από θερμοπληξία, με τον πρώτο να αφήνει την τελευταία του πνοή προχθές το βράδυ και δύο ηλικιωμένους να χάνουν την ζωή τους χθες» πρόσθεσε ο κ. Ανδρεαδάκης. Και υπογράμμισε πως καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας τα ΤΕΠ του νοσοκομείου δέχονταν περιστατικά θερμοπληξίας.
«Πρωτόγνωρες είναι οι καταστάσεις που βιώσαμε. Χθες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας έρχονταν περιστατικά θερμοπληξίας. Βέβαια σε αρκετές περιοχές το θερμόμετρο έδειχνε πάνω από 43 βαθμούς Κελσίου. Ευτυχώς, σήμερα τα πράγματα είναι καλύτερα» κατέληξε.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατέρρευσε σκαλωσιά στον Πειραιά λόγω των ανέμων - Διεκόπη η κυκλοφορία του Τραμ
Ισχυρή καταιγίδα πλήττει αυτή την ώρα το λεκανοπέδιο - Πόσα θα διαρκέσει
Από τον καύσωνα στις καταιγίδες
Οι εικόνες μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου
Ο ασθενής νοσηλεύεται με πολυοργανική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο του νησιού
Ο Γιώργος Ξυλούρης αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες - Δικάζεται και για απείθεια στην πρώτη κλήση του
Μετά την ανακοίνωση της ΕΚΕ για τον πόλεμο στη Γάζα, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοίνωσε την αποχώρησή του, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζονται αρχές επιστημονικής αμεροληψίας και δεοντολογίας
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Πώς ο 44χρονος στην Άνδρο την εξαπάτησε
Πού θα πραγματοποιηθεί - Ποιοι δεν θα παραβρεθούν
Οι περιοχές με έντονη κεραυνική δραστηριότητα
Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα
Ποιες περιοχές θα βρεθούν σήμερα και αύριο στο επίκεντρο της κακοκαιρίας
Οι περιοχές που θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα
Είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.