- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Φωτιά - Βαρυμπόμπη: Έκτακτη ενημέρωση Χαρδαλιά στις 21:00
Για την εξέλιξη των πυρκαγιών σήμερα, Τρίτη 3 Αυγούστου
Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Έκτακτη ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά για φωτιές σε Βαρυμπόμπη, Μεσσηνία, Κω, Εύβοια.
Έκτακτη ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, για την εξέλιξη των σημερινών πυρκαγιών στη Βαρυμπόμπη, την Εύβοια, την Κω, την Μεσσηνία.
Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στο Συντονιστικό Κέντρο Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.
Βαρυμπόμπη: Στο Κέντρο Επιχειρήσεων μετέβη ο Κ. Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετέβη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη του πύρινου μετώπου που καίει από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (3/8) στη Βαρυμπόμπη.
Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βαρυμπόμπη και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, οι μεγαλύτερες εκ των οποίων στην Εύβοια, στη Μεσσηνία και στην Κω. Όλα τα διαθέσιμα μέσα και οι δυνάμεις έχουν ριχτεί στη μάχη στα πολλαπλά μέτωπα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός ενημερώνεται διαρκώς για την εξέλιξη των πυρκαγιών. «Αυτές τις δύσκολες ώρες προτεραιότητα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής», υπογραμμίζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Zητά επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις για τις ιατρικές πράξεις που μπορούν να εκτελούνται ανά ειδικότητα
Το Ειδικό Φύλλο Πορείας περνά πλέον στην ψηφιακή εποχή
το έργο χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.
Πότε θα επηρεαστεί η Αττική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το αεροπλάνο είχε προορισμό το Βουκουρέστι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
88 πρόβατα σκοτώθηκαν από κεραυνό
Ο βροχερός καιρός πάντως δείχνει ότι... μύρισε φθινόπωρο
Το ΙΧ τυλίχτηκε στις φλόγες
Μεγάλα προβλήματα για τους οδηγούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.