Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ΚΤΕΛ - Έγινε παρανάλωμα του πυρός (βίντεο)

Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη που παραδόθηκε στις φλόγες
Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη που παραδόθηκε στις φλόγες © YouTube/GRTimes.gr

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη τυλίχθηκε στις φλόγες, με τους επιβάτες να εγκαταλείπουν το όχημα και τη φωτιά να το καταστρέφει ολοσχερώς.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέσπασε η φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη. Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Σερρών εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής 79, όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά σήμερα Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, το μεσημέρι.

Δημοσίευμα στο grtimes.gr αναφέρει ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Ο οδηγός και ο μοναδικός επιβάτης του οχήματος πρόλαβαν να κατέβουν εγκαίρως. Το λεωφορείο έγινε παρανάλωμα του πυρός, με τις πρώτες εικόνες να κάνουν τον γύρο των social media.

Φωτιά σε λεωφορείο ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη - Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας

«Είδαμε τη φωτιά από το λεωφορείο… Ο οδηγός με πυροσβεστήρα και βοήθεια άλλων ανθρώπων προσπάθησε να τη σβήσει αλλά δεν τα κατάφερε» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας για τη φωτιά στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Και πρόσθεσε: «Επικοινώνησα με την Πυροσβεστική, ήρθε άμεσα. Δύο επιβάτες είδα εγώ, τους κατέβασε ο οδηγός και ήταν καλά».

Στις φλόγες λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη - GRTimes.gr

Μαρτυρία για φωτιά σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη - GRTimes.gr

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα εκδηλώθηκε φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο στην Εγνατία, με όλους τους επιβάτες να είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ