- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Πρώτες εικόνες από τη Νίκαια: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 6χρονη
Ο οδηγός συνελήφθη - Συγκλονίζει ο πατέρας του νεκρού παιδιού
Νεκρή 6χρονη στη Νίκαια που παρασύρθηκε από φορτηγό, με τον οδηγό να συλλαμβάνεται και τον πατέρα του παιδιού να συγκλονίζει σε δηλώσεις του μετά το τροχαίο.
Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες εικόνες από το τροχαίο στη Νίκαια όπου φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 6χρονο κορίτσι. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση, λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021. Το φορτηγό στη Νίκαια παρέσυρε την 6χρονη, μαζί με μια 12χρονη, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Ο οδηγός του φορτηγού στη Νίκαια έχει συλληφθεί. Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία Πειραιά.
Μεταξύ άλλων έχει ζητηθεί από αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν για τις συνθήκες του τροχαίου και τον φωτεινό σηματοδότη στη διάβαση πεζών, στο σημείο που το φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε την 6χρονη.
Δείτε τις πρώτες εικόνες που δημοσιεύει η EUROKINISSI από την τραγωδία στη Νίκαια, όπου το παιδί έχασε τη ζωή του.
Πατέρας παιδιού που παρασύρθηκε από φορτηγό στη Νίκαια: «Ο οδηγός πέρασε με κόκκινο»
«Είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει μία οικογένεια. Αν με ακούει η οικογένεια του, αν είναι άνδρας, να αυτοκτονήσει» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο πατέρας της 6χρονης, η οποία σκοτώθηκε στη Γρηγορίου Λαμπράκη στη Νίκαια, όταν παρσύρθηκε από φορτηγό.
Ο πατέρας του παιδιού δήλωσε ότι ο οδηγός του φορτηγού παραβίασε το κόκκινο, με αποτέλεσμα να παρασύρει και να σκοτώσει την 6χρονη κόρη του και να τραυματίσει σοβαρά την 12χρονη ανιψιά του.
«Είχε πάει (για μπάνιο) η κουνιάδα μου με την ανιψιά μου και την κόρη μου. Κι αυτός, επαγγελματίας άνθρωπος, παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου. Που είχα όνειρα γι’ αυτήν. Η ανιψιά μου χαροπαλεύει» τόνισε.
Και πρόσθεσε: «Επειδή έχω χάσει τον αδελφό μου, και έβλεπα τον πατέρα μου, πάντα όταν άκουγα για θανάτους μικρών παιδιών, δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτό τον πόνο. Κι όταν άκουγα τους πόνους των γονέων, έκλαιγα. Έλεγα "γιατί τα παιδιά, χίλιες φορές να πάρει εμένα, χίλιες φορές να πάρει εμάς που είμαστε μεγάλοι κι όχι τα παιδιά". Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου. Δεν ξέρω τι να πω. Να μην ξαναγίνει; Ξαναγίνονται. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, δεν υπάρχει παιδεία. Λυπάμαι. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα».
Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας για το τροχαίο δυστύχημα στη Νίκαια και το φορτηγό που παρέσυρε την 6χρονη
Σε δηλώσεις του στο STAR αυτόπτης μάρτυρας μίλησε για το τροχαίο στη Νίκαια και τη στιγμή που το φορτηγό παρασέρνει τα δύο παιδιά.
«Σταμάτησε ένα πούλμαν δεξιά, κατέβηκε μία γυναίκα με δύο παιδιά και προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο. Όταν βρίσκονται στη μέση του δρόμου, άναψε πράσινο για τα αυτοκίνητα και ξεκίνησαν τα οχήματα.
» Η γυναίκα με τα παιδιά έτρεξαν για να περάσουν τον δρόμο γρήγορα, όμως ένα φορτηγό ξεκίνησε κανονικά με αποτέλεσμα να πατήσει τα δύο παιδιά. Η γυναίκα ούρλιαζε, αλλά ο οδηγός δεν τους είχε δει και δεν κατάλαβε τίποτα» σημείωσε ο αυτόπτης μάρτυρας για την τραγωδία στη Νίκαια.
Και πρόσθεσε: «Εμείς οι περαστικοί πεταχτήκαμε στον δρόμο και αν δεν του κάναμε σινιάλο να σταματήσει αλλά ήταν ήδη αργά».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.