Ελλαδα

Ποινική δίωξη σε 57χρονο που εξέδιδε την 17χρονη στο Χαϊδάρι

Η ανήλικη είχε πέσει θύμα σωματεμπορίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα - βία - κακοποίηση
Γυναίκα - βία - κακοποίηση © Pixabay / ninocare

Υπόθεση μαστροπείας πίσω από την εξαφάνιση της 17χρονης Αμάντας - Ποινική δίωξη στον δράστη, ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει.

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας κατά του 57χρονου σωματέμπορου που εξέδιδε την 17χρονη Αμάντα, το ανήλικο κορίτσι που είχε εξαφανιστεί από το Χαϊδάρι.

Ο 57χρονος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπου κατά ανηλίκου τελεσθείσα επάγγελμα προς γενετήσια εκμετάλλευση από κοινού, συνέργεια στην ως άνω πράξη, πλαστογραφία μετά χρήσης, προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου, παράνομη οπλοφορία και κατοχή πυρομαχικών.

Η 17χρονη εντοπίστηκε σχεδόν ένα μήνα μετά την εξαφάνισή της εχθές Τρίτη (6/7). Ο 57χρονος φέρεται να την κρατούσε παράνομα και να την ανάγκαζε, μέσω διαδικτύου και ροζ αγγελίας, να συνευρίσκεται με άνδρες. Μέσω αυτής της αγγελία έφτασαν στα ίχνη της οι αρχές. Αστυνομικοί έκλεισαν ραντεβού σε ξενοδοχείο, παριστάνοντας τους πελάτες.  Μαζί με τον μαστροπό συνελήφθη και ένα ακόμη άτομο που διαχειριζόταν τη σελίδα με τις ροζ αγγελίες, αλλά και μια γυναίκα που έκλεινε τα ραντεβού.

Σύμφωνα με το Mega, η 17χρονη είχε έρθει από τη Ρουμανία σε μικρή ηλικία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται από τους ψυχολόγους της Αστυνομίας.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ