- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φωτιά σε πολυκατοικία στο Λουτράκι: Απεγκλωβισμός 12 ατόμων
Η επιχείρηση διάσωσης κράτησε πάνω από δύο ώρες
Φωτιά ξέσπασε σε πολυκατοικία στο Λουτράκι: Βίντεο από τον απεγκλωβισμό 12 ατόμων - Εφτά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας.
Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Καποδιστρίου 7 στο Λουτράκι και επεκτάθηκε γρήγορα σε όλα τα διαμερίσματα σε δεύτερο και τρίτο όροφο. Εφτά άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ η επιχείρηση διάσωσης κράτησε πάνω από δύο ώρες.
Στο σημείο έφτασαν εφτά οχήματα της πυροσβεστικής με 14 άντρες και δύο καλαθοφόρα οχήματα του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων όπου έβγαλαν τους ενοίκους από τα μπαλκόνια.
Συνολικά απεγκλωβίστηκαν 12 άτομα ενώ τα εφτά μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Λουτρακίου με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με αναπνευστικά προβλήματα, οι υπόλοιποι είναι καλά στην υγεία τους.
Πηγή:korinthostv.gr
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις κοντά στον ΧΥΤΑ
Ζήτησε να επιστρέψει στη φυλακή
Ο τραγουδιστής απήγγειλε αντί να ερμηνεύσει το τραγούδι «Γιάννης ο φονιάς»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Ποια είναι η κατάσταση των ασθενών
Ποια αιτήματα απορρίφθηκαν
Τον εντόπισαν στη Φλώρινα
«Φρόντισε τα δύο μωβ να τακτοποιηθούν τώρα»
«Με τη δημόσια υγεία στην Αττική δεν παίζουμε» δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αποσπούσε παράνομα ευρωπαϊκές ενισχύσεις - 8 συλλήψεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.