Ελλαδα

Γλυκά Νερά: Τι υποστηρίζει ο 33χρονος συζυγοκτόνος από τη φυλακή

«Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική», υποστηρίζει σε δηλώσεις του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O καθ' ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά
O καθ' ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά © EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η δήλωση του καθ' ομολογία δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν, μέσα από τη φυλακή - Τι λέει ο 33χρονος συζυγοκτόνος.

Την πρώτη του δήλωση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού έκανε -μέσω του δικηγόρου του- ο καθ' ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, υποστηρίζοντας ότι η συγγνώμη του είναι πραγματική.

Ο 33χρονος συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική».

Μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να έχει βγει η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Η μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν έχει υποβάλλει αίτημα στην εισαγγελία για την επιμέλεια του παιδιού, ενώ εχθές και η οικογένεια του καθ' ομολογία δράστη, κατέθεσε αίτημα για από κοινού επιμέλεια του μικρού κοριτσιού, τόσο από τους γονείς του πιλότου, όσο και από τους γονείς του θύματος. 

«Από την πλευρά του κ. Αναγνωστόπουλου υποβλήθηκε ένα αίτημα για να εκδοθεί διάταξη για συνεπιμέλεια, δηλαδή το παιδί να είναι έξι μήνες στην Αθήνα από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο και έξι μήνες στην Αλόννησο, Απρίλιο με Οκτώβριο. Αυτό έχει κάποιες τεχνικές δυσκολίες. Συνήθως και οι δικαστές προσπαθούν και επιδιώκουν να μην ταλαιπωρείται το παιδί ούτε με μετακινήσεις, ούτε με συχνές αλλαγές περιβάλλοντος. Το παιδί αλλάζοντας σπίτι και περιβάλλον ανά εξάμηνο δεν θα μπορεί να προσαρμοστεί πουθενά. Δεν θα έχει καμία βάση», δήλωσε στον Ant1 ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης Καρολάιν και πρόσθεσε: «εμείς ζητήσαμε την επιμέλεια και με δεδομένο ότι η άλλη οικογένεια έχει σπίτι στην Αλόννησο και εφόσον το επιθυμεί, είναι πολύ πιο εύκολη η μετακίνηση της γιαγιάς και του παππού από την Αθήνα στην Αλόννησο παρά να μετακινείται το μωρό. Μπορούν να έρχονται να το βλέπουν όποτε θέλουν. Η μητέρα της Καρολάιν, η Σουζάνα ουδέποτε αρνήθηκε ή θα αρνηθεί την επικοινωνία σε περίπτωση που της ανατεθεί η επιμέλεια του παιδιού. Θα είναι ελεύθερη η επικοινωνία. Θα έρθουν για παράδειγμα οι παππούδες στην Αλόννησο; Θα πάρουν το παιδί να το δουν και μια και δύο ημέρες και όσες θέλουν, δεν υπάρχει αντίρρηση».

 

Γλυκά Νερά: «Μετά την Καρολάιν και το σκυλάκι, ο κίνδυνος για το παιδί ήταν τεράστιος»

Ο  αντιστράτηγος εν αποστρατεία, Α. Κασιμάτης μίλησε στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος» και υποστήριξε ότι «το παιδί δεν θα είναι καλό να μεγαλώσει με την οικογένεια του καθ' ομολογίαν δολοφόνου. Δεν με απασχολεί τόσο το πως θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία, αλλά το ότι κατάφερε να επιβιώσει. Η γνώμη μου είναι ότι μετά την Καρολάιν και μετά το σκυλάκι, ο κίνδυνος ήταν τεράστιος και για το παιδί. Κάποιος άνθρωπος που βιώνει το πέρασμα στην πέρασμα στην πράξη του εγκλήματος, ουσιαστικά μεταφέρει ένα τεράστιο ποσό εξωστρεφόμενης επιθετικότητας στο πρόσωπο που θανατώνει».

Αντιστράτηγος ε.α: Πραγματικός και συμβολικός ο τρόπος θανάτου της Καρολάιν | Ώρα Ελλάδος | OPEN TV

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ