- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Lamda Development - Fourlis: Δημιουργούν Retail Park στο Ελληνικό
Η επένδυση ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ
Lamda Develpment και Fourlis προχωρούν στη δημιουργία του Retail Park, ενός εμπορικού πάρκου νέας γενιάς, με την επένδυση να φθάνει τα 55 εκατ. ευρώ.
Μια από τις πιο σημαντικές αναπτύξεις στο Ελληνικό είναι ένα υπερσύγχρονο εμπορικό κέντρο νέας γενιάς, που θα αναπτυχθεί στην περιοχή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, εντός της πρώτης πενταετούς φάσης υλοποίησης του εμβληματικού αυτού έργου.
Στο πλαίσιο αυτό, η Lamda Development S.A. ανακοινώνει τη -στρατηγικής σημασίας- συνεργασία της με τη Fourlis S.A. για την ανάπτυξη ενός μοναδικού Εμπορικού Πάρκου Λιανικής («Retail Park»), εντός του εμπορικού κέντρου. Το Εμπορικό Πάρκο Λιανικής θα αποτελεί μια σύνθεση από καταστήματα μεγάλης επιφάνειας («Big Boxes»).
Η συνολική επένδυση για τη δημιουργία του Retail Park υπολογίζεται σε 55 εκατομμύρια ευρώ.
Νέο υπερσύγχρονο εμπορικό κέντρο στο Ελληνικό - Τι προβλέπει το μνημόνιο συνεργασίας Lamda Development S.A με Fourlis S.A
Η συνεργασία, όπως αποτυπώνεται στο σχετικό Μνημόνιο μεταξύ των μερών, προβλέπει την απόκτηση από την Fourlis S.A. διηρημένων ιδιοκτησιών και του αντίστοιχου ποσοστού συνιδιοκτησίας επί μέρους του οικοδομικού τετραγώνου, εντός του οποίου θα αναπτυχθεί το εμπορικό κέντρο, με σκοπό τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του Retail Park μεγέθους 30.000 τ.μ.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη σύναψη αυτής της μοναδικής συνεργασίας. Το Ελληνικό σηματοδοτεί για την Ελλάδα μία νέα εποχή ανάπτυξης και εξωστρέφειας. Στο έργο αυτό θα συνεισφέρουμε δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό retail park με διεθνείς tenants όπως η IKEA και η Intersport» δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου Fourlis, Βασίλης Φουρλής.
Οδυσσέας Αθανασίου (CEO Lamda Development): Η στρατηγική συνεργασία με τη Fourlis SA για το Retail Park στο Ελληνικό
«Όπως έχουμε ήδη πει, σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του έργου έχει η δημιουργία συνεργασιών με τους καλύτερους σε κάθε τομέα. Στον χώρο των Εμπορικών Πάρκων Λιανικής (Retail Park), δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο συνοδοιπόρο από τη Fourlis SA, έναν από τους μεγαλύτερους retailers στην ελληνική αγορά.
» Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την συνεργασία και πιστεύουμε ότι θα προσδώσει τα μέγιστα ώστε να προσφέρουμε στο ελληνικό κοινό εμπορικούς χώρους που όμοιους τους δεν έχει ξαναδεί» τόνισε σε δηλώσεις του ο Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος (CEO) της Lamda Development S.A.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φέρεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή
Ήταν πατέρας δύο παιδιών σε τροχαίο
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν συνολικά πέντε οχήματα - Συνελήφθη 23χρονος
Πρόκειται για το σημαντικότερο πυραυλικό σύστημα του αμερικανικού στρατού -
Από 17 ως 21 ετών τα άτομα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην Κύπρο ο Δένδιας και τα F-16, εν πλώ οι φρεγάτες Κίμων και Ψαρά
Πώς σχετίζεται με την περίπτωση του 26χρονου Αζέρου
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Υπό παρακολούθηση από τις 10 Φεβρουαρίου -Φωτογράφιζε τη βάση και είχε εφαρμογή των Φρουρών της Επανάστασης
Έως τις 10 Μαρτίου οι αναστολές από και σε Μέση Ανατολή
Προωθούνται για τον έλεγχο της όρεξης και τη διευκόλυνση της απώλειας βάρους
Ποιες ειδικότητες αναζητούν για πρόσληψη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.