Ελλαδα

Άρση μέτρων: Ανοίγουν αύριο, Σάββατο, παιδότοποι και λούνα παρκ

Οι δραστηριότητες που ανοίγουν ξανά τις πύλες τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λούνα παρκ
Λούνα παρκ © Unsplash / nat lam

Άρση μέτρων: Σειρά να ανοίξουν παίρνουν από αύριο, Σάββατο 19 Ιουνίου 2021, τα λούνα παρκ, οι παιδότοποι και οι υπηρεσίες ευεξίας.

Από αύριο, Σάββατο 19 Ιουνίου 2021, ανοίγουν και άλλες δραστηριότητες, μετά τις ανακοινώσεις στις οποίες προχώρησε εχθές, κατά την ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Λούνα παρκ, παιδότοποι και υπηρεσίες ευεξίας ανοίγουν και πάλι τις πύλες τους. 

Συγκεκριμένα, από το Σάββατο 19 Ιουνίου επαναλειτουργούν:

  • εμποροπανηγύρεις με το πρωτόκολλο λειτουργίας των λαϊκών αγορών ειδικά προσαρμοσμένο
  • παιδότοποι με μάσκες προστασίας για τους εργαζόμενους και ενήλικες πελάτες
  • λούνα παρκ με αποστάσεις 4 μέτρων μεταξύ των μηχανημάτων, μάσκες για εργαζόμενους και παίκτες στους οποίους θα γίνεται δωρεάν διάθεση, απολύμανση μετά από κάθε χρήση, απόσταση 2 μέτρων μεταξύ κερματοφόρων ατομικών παιχνιδιών, διαγραμμίσεις με αποστάσεις 1,5 μέτρο κατά την αναμονή, αποφυγή συνωστισμού με ευθύνη του επιχειρηματία.
  • υπηρεσίες ευεξίας (λουτρά, ιαματικές πηγές, μασάζ), δεδομένου ότι πρόκειται για δραστηριότητες υποστηρικτικές του τουρισμού.

Σύμφωνα με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, η επαναλειτουργία των υπηρεσιών Ευεξίας ορίζεται από τις 19 Ιουνίου. Πρόκειται για δραστηριότητες υποστηρικτικές του τουρισμού και είναι απαραίτητο να ανοίξουν παράλληλα με τις υπόλοιπες υπηρεσίες ευεξίας που είναι ήδη σε κανονική λειτουργία. Έτσι από αύριο ανεβάζουν ρολά οι υπηρεσίες εκμετάλλευσης λουτρών, οι υπηρεσίες θεραπευτικών λουτρών και ιαματικών πηγών και οι υπηρεσίες μασάζ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ