- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί η απεργία της ΑΔΕΔΥ
Αφορά τους εκπαιδευτικούς και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί για εκπαιδευτικούς και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κρίθηκε η απεργία της ΑΔΕΔΥ.
Παράνομη μέχρι τις δέκα το πρωί κρίθηκε από το Πρωτοδικείο της Αθήνας η απεργία της ΑΔΕΔΥ για το εργασιακό νομοσχέδιο, όσον αφορά τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των σωματείων των Μέσων Μεταφοράς.
Πάντως η ΑΔΕΔΥ έχει εξαιρέσει από την απεργία τους εκπαιδευτικούς από την απεργιακή κινητοποίηση, ενώ οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ έχουν μεταθέσει τις στάσεις εργασίας τους.
Υπενθυμίζεται ότι παράνομη κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά (αρ.απόφασης 544/2021) και η αυριανή νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που έχουν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).
Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.
«Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους καταπέλτες των πλοίων», αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους τα ναυτεργατικά σωματεία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, με αφορμή την απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Πειραιά.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
Τι προέκυψε από την έρευνα της Αρχής για Στρατινάκη - Γεωργίου
«Δύο συστήματα που θα κινηθούν από τον κόλπο της Σύρτης και το Στενό της Σικελίας θα δώσουν όχι μόνο αξιόλογες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την έμφυλη ισότητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα 3+1 don't της προηγούμενης ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2026
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη
Νέα πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών και των κατοικιδίων τους από το Ντουμπάι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.