- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Χωρίς Μετρό θα μείνει αύριο, Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, η Αθήνα - Οι εργαζόμενοι του ΣΕΛΜΑ εξήγγειλαν νέα 24ωρη απεργία.
Νέα 24ωρη απεργία εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο Μετρό της Αθήνας για αύριο, Τετάρτη 16 Ιουνίου, αντιδρώντας στις αλλαγές που φέρνει το εργασιακό νομοσχέδιο.
Στην ανακοίνωση το Σωματείο Εργαζομένων στη Λειτουργία του Μετρό Αθήνας (ΣΕΛΜΑ) αναφέρει ότι συμμετέχει στις κινητοποιήσεις καθώς επίσης και στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 18.00 το απόγευμα, διαδηλώνοντας ενάντια «στην κατάργηση του 8ώρου, τις ατομικές συμβάσεις εργασίας, την κατάργηση του ΣΕΠΕ, την αποδυνάμωση της απεργίας, την κατάργηση των ΣΣΕ και την επίθεση στα συνδικάτα».
Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα έχει προγραμματίσει στάση εργασίας και συλλαλητήριο η ΑΔΕΔΥ, στις 16.00, μαζί με το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας, έξω από τη Βουλή στην πλατεία Συντάγματος.
Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία την Τετάρτη 16 Ιουνίου
Αναφορικά με τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 09.00 το πρωί έως και τις 21.00 το βράδυ.
Οι πολίτες που σκοπεύουν να μετακινηθούν με λεωφορεία, θα πρέπει να υπολογίσουν και τον χρόνο που απαιτείται, προκειμένου τα οχήματα να αποσυρθούν και να βγουν από τα αμαξοστάσια, καθώς και για να φθάσουν στις αφετηρίες των γραμμών.
Απεργία από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας - Συλλαλητήριο στις 18.00 έξω από τη Βουλή την Τετάρτη 16 Ιουνίου
Εν τω μεταξύ τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την Τετάρτη 16 Ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 18.00, στην Πλατεία Συντάγματος, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας σε έκτακτη συνεδρίασή του, αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο.
«Οι δυνάμεις των εργαζομένων και του συνδικαλιστικού κινήματος δεν κάμπτονται. Το νομοσχέδιο, αντί να βελτιώνεται έστω και σε κάποια άρθρα, μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο επιθετικό. Αυτό το νομοσχέδιο δεν διορθώνεται, αποσύρεται» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας σε ανακοίνωσή του.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά και έπεσε πάνω της
Bίντεο καταγράφουν την ορμή του νερού
Τι αναφέρει μάρτυρας - Τα συλλυπητήριά του υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια
Διακοπές ρεύματος έχουν καταγραφεί σε αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου
Πάνω από 140 χιλιοστά βροχής στην Αττική - Σοβαρά προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία
Ένας άνθρωπος πιο αιρετικός και τολμηρός ακόμα και από το μπαρ του, το θρυλικό Berlin
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική, εκτροπές σε μεγάλους άξονες
Επελαύνουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα
«Απομακρυνθείτε προς την περιοχή Γενοκτονίας»
Αναλυτικά οι περιοχές
Ισχυρές βροχές στην Αττική προκάλεσαν υπερχείλιση του ρέματος Βαλανάρη και διακοπή κυκλοφορίας στα Σπάτα
Μεταβάλλονται ευνοϊκώς τα καιρικά φαινόμενα
Σε κόκκινο συναγερμό η χώρα για τις επόμενες ώρες
Η νέα πλατφόρμα library.onassis.org ανοίγει ελεύθερη πρόσβαση σε σπάνιες συλλογές επτά αιώνων
Η Εθνική Επιτροπή απορρίπτει τον μαζικό εμβολιασμό, προκρίνει βιοασφάλεια και εκρίζωση
Σαρωτική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε πάνω από 30 βενζινάδικα
Επελαύνει η κακοκαιρία - Νέες οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Η Ελλάδα στην πρώτη ομάδα χωρών του προγράμματος “OpenAI Education for Countries” και πιλοτική εφαρμογή του ChatGPT Edu στα δημόσια σχολεία
Πού θα σημειωθούν οι προγραμματισμένες διακοπές νερού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.