Ελλαδα

Θεσσαλονίκη-Κακοκαιρία: Νεκρός άνδρας σε ρέμα στη Πολίχνη

Πρόκειται για τον άνδρα που είχε παρασυρθεί με το όχημά του από χείμαρρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρέμα στη Θεσσαλονίκη - Νεκρός άνδρας από την κακοκαιρία
Ρέμα στη Θεσσαλονίκη - Νεκρός άνδρας από την κακοκαιρία © EUROKINISSI

Νεκρός άνδρας σε ρέμα στη Πολίχνη Θεσσαλονίκης - Εξετάζεται αν πρόκειται για τον οδηγό που παρασύρθηκε από χείμαρρο.

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του άνδρα που είχε παρασυρθεί με το αυτοκίνητό του από χείμαρρο. Το πτώμα του άνδρα βρέθηκε σε ρέμα στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με το thestival.gr, το πτώμα του άνδρα εντοπίστηκε σε ρέμα, στην οδό Μυτιλήνης από πολίτη, ο οποίος προσέγγισε την άκρη του ρέματος και το ανέσυρε. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Διασώστες του ΕΚΑΒ για αρκετή ώρα προσπαθούσαν να επαναφέρουν τον άτυχο άνδρα στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Σύμφωνα με το thess.gr, το όχημά του εντοπίστηκε 250 μέτρα από το σημείο της παράσυρσης, αλλά το σώμα του άνδρα βρέθηκε κάτω από το στρατόπεδο Καρατάσιου στο ρέμα Ξηροποτάμου, μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

polixni.jpg

Thestival.gr Νεκρός ανασύρθηκε από ρέμα στην Πολίχνη

 

Θεσσαλονίκη: Χείμαρρος παρέσυρε όχημα με έναν άτομο - Ερευνες από τις αρχές

Νωρίτερα, το απόγευμα του Σαββάτου (12/6) σημειώθηκε ισχυρή βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκης και στις γύρω περιοχές, όπου κατά διαστήματα έπεσε και χαλάζι, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ισόγεια καταστήματα και δρόμοι και να σημειωθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το ξαφνικό μπουρίνι έπληξε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα σταδιακά και κατά διαστήματα και σε ορισμένες περιοχές, κυρίως στη Σταυρούπολη, στη Νεάπολη και γενικότερα στη δυτική Θεσσαλονίκη, τα καιρικά φαινόμενα ήταν εντονότερα, σε σχέση με το κέντρο της πόλης. Ιδιοκτήτες καταστημάτων και ισόγειων κατοικιών επικοινωνούν με την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άντληση υδάτων και την απομάκρυνση σπασμένων κλαδιών δέντρων. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ