- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καταργείται η απόσταση 5 μέτρων μεταξύ πάγκων στις λαϊκές αγορές
Ποια η απόσταση που θα πρέπει πλέον να τηρείται μεταξύ των πάγκων
Λαϊκές αγορές: Κατάργηση της απόστασης των πέντε μέτρων μεταξύ των πάγκων - Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παναττική Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών.
Από την ερχόμενη Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 καταργείται η υποχρέωση της απόστασης των 5 μέτρων μεταξύ των πάγκων στις λαϊκές αγορές. Πλέον η απόσταση θα είναι στο ένα μέτρο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση τής Παναττικής Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών, «έπειτα από τη συνάντηση γνωριμίας που είχαν σήμερα το ΔΣ της ΠΟΣΠΛΑ με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Καταναλωτή, Σωτήρη Αναγνωστόπουλο, ανακοινώνουμε την κατάργηση του μέτρου της απόστασης των 5 μέτρων μεταξύ των πάγκων, από την Τρίτη 15 Ιουνίου και την εφαρμογή του μέτρου της απόστασης τους ενός μέτρου που διευκολύνει την εργασία όλων των συναδέλφων μας».
Επίσης, η Ομοσπονδία ενημερώνει ότι είναι υποχρεωτικό το self test για την παρουσία στις αγορές.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στο gov.gr
«Υπήρχε έντονη μικροσεισμική ακολουθία εδώ και μήνες»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε
Πού εντοπίζεται το επίκεντρο
Αστάθεια σε νότια και Κρήτη, αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές με μικρή άνοδο θερμοκρασίας
Στο σημείο κλήθηκε να μεταβεί ειδικό γερανοφόρο όχημα
Δύο πόλεις, δύο παράλληλοι διαγωνισμοί, με βραβεία που φτάνουν τα 10.000 ευρώ, αλλά κυρίως με ένα διαφορετικό μήνυμα: ότι η εικόνα της πόλης μπορεί να σχεδιαστεί συλλογικά.
Το Ελληνικό ως οδηγός βιώσιμου αστικού σχεδιασμού – Απαντήσεις στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.