Γεωργιάδης: Ενίσχυση 20 εκατ. για γυμναστήρια και παιδότοπους
Τον Ιούνιο το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης για την ψηφιακή αναβάθμιση των δικηγόρων
Στις 28 με 30 Μαΐου αρχίζει το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης των γυμναστηρίων και των παιδότοπων, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Στις 28-30 Μαΐου ξεκινά το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης των γυμναστηρίων και των παιδότοπων και το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης για την ψηφιακή αναβάθμιση των δικηγόρων.
Σε δήλωσή του ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης επισημαίνει:
«Το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, όπως είχα δεσμευθεί προσωπικά από την έναρξη αυτής της κρίσης, κάνει ό,τι μπορεί για να αξιοποιήσει με τον καλύτερο και ταχύτερο δυνατό τρόπο τους ευρωπαϊκούς πόρους για να στηρίξουμε όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας που έχουν πληγεί από την πρωτοφανή πανδημία.
Ανακοινώνω ότι στις 28-30 Μαΐου ξεκινά το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης των γυμναστηρίων και των παιδότοπων, προϋπολογισμού 20 εκατ. ευρώ και το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης για την ψηφιακή αναβάθμιση των δικηγόρων, προϋπολογισμού 16 εκατ. ευρώ.
Τα προγράμματα αυτά έρχονται σε συνέχεια του μεγάλου προγράμματος της εστίασης που ξεκινά αύριο, Παρασκευή 14 Μαΐου, και θα έχουν ως συνέχεια το πρόγραμμα για τον τουρισμό που θ’ ανακοινώσουμε σε λίγες ημέρες. Όπως έχω πει από την πρώτη στιγμή, δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του πίσω.
Θέλω να συγχαρώ τις υπηρεσίες του ΕΣΠΑ και ιδιαίτερα τον Ειδικό Γραμματέα, κ. Ζερβό και την Ειδική Γραμματέα, κ. Δανδόλου καθώς σε τέσσερις μήνες μαζί με τον Γενικό Γραμματέα, κ. Σκάλκο και τον Υφυπουργό, κ. Τσακίρη, έχουμε επιτύχει απορρόφηση όση είχε ο ΣΥΡΙΖΑ σε τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης».
Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Γιάννης Τσακίρης αναφέρει:
«Στη συνολική στρατηγική επανεκκίνησης της οικονομίας μετά την πανδημία της Covid 19, η στοχευμένη ενίσχυση συγκεκριμένων κλάδων που επλήγησαν σφόδρα, αποτελεί άμεση προτεραιότητα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Με πόρους του ΕΣΠΑ ενισχύουμε τους κλάδους των Γυμναστηρίων και των Παιδότοπων ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις πρώτες βασικές ανάγκες κατά την επαναλειτουργία τους. Παράλληλα ενισχύουμε και τους δικηγόρους για την αναγκαία αναβάθμιση της υποδομής των γραφείων τους προκειμένου να ανταποκριθούν σε συνθήκες παροχής των υπηρεσιών τους μέσω τηλεδιάσκεψης και σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.