- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δικάζεται τη Δευτέρα ο 22χρονος για τις σεξουαλικές επιθέσεις στη Νέα Σμύρνη.
Τη Δευτέρα δικάζεται ο 22χρονος από τη Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός, που παραμένει κρατούμενος, αναγνωρίστηκε από τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες, για σεξουαλική επίθεση εναντίον τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, 22χρονη είχε καταγγείλει τον Αύγουστο του 2020 πως έπεσε θύμα επίθεσης έξω από την πολυκατοικία της από άγνωστο άνδρα.
Ειδικότερα, κατήγγειλε πως της επιτέθηκε ένας άνδρας την ώρα που προσπαθούσε να μπει στην πολυκατοικία, την έπιασε από το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και επιχείρησε να της κατεβάσει το σορτσάκι που φορούσε.
Η ίδια αντιστάθηκε σθεναρά και κατάφερε να κατεβάσει τη μάσκα που φορούσε ο δράστης, με αποτέλεσμα αυτός να το βάλει στα πόδια.
Αμέσως έκανε καταγγελία για το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως και σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού.
Όπως προκύπτει, πρόκειται για τον 22χρονο που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη μετά την παρενόχληση άλλης μία νεαρής.
Σημειώνεται πως η απόπειρα βιασμού είναι κακουργηματική πράξη και όχι πλημμέλημα όπως το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή με την οποία διώκεται έως σήμερα.
Σε περίπτωση που η υπόθεση προχωρήσει, θα αλλάξει άρδην το κατηγορητήριο κατά του 22χρονου, άρα και η ποινή με την οποία είναι αντιμέτωπος. Αναλογιζόμενος τις πράξεις που τον έφεραν ενώπιον της Δικαιοσύνης, ο 22χρονος φοιτητής πέρασε τη χθεσινή του νύχτα στα κρατητήρια, μακριά από το οικογενειακό του περιβάλλον.
Τι λέει ο δικηγόρος του 22χρονου
Ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης, έκανε λόγο για πρωτοφανή φρενίτιδα που έχει κατακλύσει τα social media εναντίον του πελάτη του και ανέφερε ότι σε αυτή την περίπτωση τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτούργησαν πολύ αρνητικά. Επίσης έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί, προσθέτοντας ότι οι γονείς του είναι συντετριμμένοι και ισχυρίστηκε ότι τις επόμενες μέρες θα αναδειχθεί η πραγματικότητα που είναι εντελώς διαφορετική από τα όσα προβάλλονται σήμερα.
Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα θύματά του τον έχουν αναγνωρίσει και έχει ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία η συμμέτοχή του σε τουλάχιστον τέσσερις ακόμα περιπτώσεις, σε Ακρόπολη, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Καλλιθέα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.