- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μένιος Φουρθιώτης: Συνελήφθη ο παρουσιαστής και δύο ποινικοί
Το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα
Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη και δύο ακόμη ποινικών που προσήχθησαν χθες στη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.
Στη σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη και των δύο ακόμα ποινικών που προσήχθησαν χθες στη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν οι Αρχές.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αναλύσεις των επικοινωνιών των συλληφθέντων έδειξαν πως προκύπτει επαφή από το παρελθόν του παρουσιαστή με τους δύο ποινικούς και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της επίθεσης με καλάσνικοφ αλλά και της τοποθέτησης εμπρηστικού μηχανισμού έξω από το σπίτι του στον Διόνυσο. Οι δύο ποινικοί έχουν ήδη «συνδεθεί» με τους ταυτοποιημένους κάλυκες, αποτυπώματα και DNA ενώ υπήρχαν και επαφές με τον παρουσιαστή την ώρα της επίθεσης στο σπίτι του.
Νωρίς το μεσημέρι, ο παρουσιαστής, οι δύο ποινικοί και ένα ακόμα άτομο θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως οι αστυνομικές αρχές ανέλυσαν τα δεδομένα που είχαν στα χέρια τους από τηλεφωνικές συνομιλίες, διαδικτυακά μηνύματα και επαφές και κατάφεραν να εντοπίσουν τη σχέση του Μένιου Φουρθιώτη με τα δύο άτομα, η οποία και «έριξε φως» σε δύο υποθέσεις με κοινό παρονομαστή το όπλο τύπου καλάσνικοφ. Αυτό χρησιμοποιήθηκε το ξημέρωμα της 16ης Απριλίου σε επίθεση εναντίον αστυνομικών της ΕΛΑΣ στην οδό Θησέως στην Νέα Ερυθραία και λίγες ώρες μετά χρησιμοποιήθηκε στους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο σπίτι του παρουσιαστή.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Τι συμβαίνει με την ελληνική ακαδημαϊκή διασπορά
Η νέα εκδήλωση του κύκλου συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα» του περιοδικού The Books' Journal
Ήταν κλειστό εξαιτίας κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων που διαμαρτύρονται για τα μετρά κατά της μετάδοσης του αφθώδους πυρετού
Η φωτιά καίει υλικά ανακύκλωσης και απορρίμματα
Πιθανόν να του έστησαν ενέδρα μέσω Instagram
Οι νεότερες εξελίξεις για την υγεία της
Αναμνήσεις ενός μαθητή από την 21η Απριλίου 1967
Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.